Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

5 διάσημα ζευγάρια του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά του γάμου τους



Ποια είναι τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου σύμφωνα με τους celebrities του Hollywood. Μερικά από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο δίνουν τις δικές τους συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο..

Μιράντα Λάμπερτ και Μπλέικ Σέλτον

Οι δύο τραγουδιστές της country παντρεύτηκαν το 2011. Για να διατηρούν το γάμο τους ζωντανό αποφάσισαν να μην περνάνε περισσότερες από δύο εβδομάδες χώρια. “Συνήθως αράζουμε στο σπίτι μας και περνάμε χρόνο μαζί”, είπε η Μιράντα σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Γουίλ Σμιθ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχουν και οι δύο παραδεχτεί πως έχουν έναν “ανοιχτό” γάμο πράγμα που τους επιτρέπει να αποδέχονται “ότι έρχεται φυσικά”. “Θα σε προσελκύσουν και άλλοι άνθρωποι. Στους όρκους του γάμου μας δεν είπαμε ότι αποκλείουμε από τη ζωή μας όλους τους άλλους. Ο όρκος που φτιάξαμε έλεγε ότι δεν πρόκειται ποτέ να πούμε ο ένας στον άλλον ότι συνέβη κάτι με κάποιον άλλον αφού γίνει. Αν νιώσουμε ότι θέλουμε κάποιον άλλον λέμε, “Χρειάζομαι να κάνω σεξ με κάποιον άλλον. Δε θα το κάνω αν δεν το δέχεσαι αλλά σε παρακαλώ να το δεχτείς”, έχουν πει στο παρελθόν.

Κίρα Σέντγουικ και Κέβιν Μπέικον

Ύστερα από 24 χρόνια γάμου η Κίρα λέει πως αυτή και ο σύζυγός της κρατάνε τη σχέση τους δυνατή ελέγχοντας ο ένας τον άλλον συνέχεια. “Θεωρώ πως αυτό είναι το καλύτερο και για τα παιδιά διότι έτσι νιώθουν ασφαλή και ξέρουν πως η μαμά και ο μπαμπάς είναι καλά, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί”, είπε σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Κίρα.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ

Για να διατηρούν τη φλόγα τους ζωντανή ύστερα από 7 χρόνια γάμου η Τζένιφερ και ο Μπεν λένε πως βρίσκουν χρόνο για να κάνουν ρομαντικά ταξίδια μαζί χωρίς τα τρία τους παιδιά.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Είναι παντρεμένοι 13 χρόνια και η Βικτόρια πιστεύει ότι οφείλεται στο ότι περνάνε πολύ χρόνο χώρια. “Ίσως είμαστε ακόμα μαζί διότι δεν βαριόμαστε ο ένας τον άλλον”, έχει πει στο παρελθόν.