Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Κατερίνα Ζαρίφη: «20 μέρες μετά το θάνατο του πατέρα μου, ήμουν σαν φυτό»



Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και τον θάνατο του πατέρα της!

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του πατέρα της και μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Γιάννη, που στάθηκε δίπλα της προσπαθώντας να την βοηθήσει να ξεπεράσει την μεγάλη αυτή απώλεια.

«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν το πιο ισχυρό σοκ στη ζωή μου. Με την ασθένειά του πολέμησα πάρα πολύ, πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα το νικήσω, ότι θα το νικήσουμε. Και όταν έγινε αυτό γκρεμίστηκε όλο το σύμπαν γύρω μου. Τότε κατάλαβα πόσο τρωτοί είμαστε ως άνθρωποι. Το πολεμήσαμε σχεδόν για πέντε μήνες, αλλά είχαμε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν τον αγώνα, καθώς οι γιατροί μάς έλεγαν ότι πήγαινε πολύ καλά. Είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν άντεξε η καρδιά του», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε «Μετά τον θάνατό του, για 20 μέρες δεν λειτουργούσα. Ήμουν σαν φυτό. Κοιτούσα απλά το ταβάνι. Έτσι όμως έπρεπε να το ζήσω. Τώρα είμαι στην κυριολεξία πια πάνω από τη μαμά και την αδελφή μου. Κάποιο έπρεπε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Έτσι ακριβώς το είδα».

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που έζησε είχε δίπλα της τον σύντροφό της Γιάννη. «Αυτή η σχέση είναι κάρμα. Του λέω συχνά "αν ακούσεις τη νύχτα ένα τακ-τακ, μην τρομάξεις, θα είμαι εγώ που θα σου φτιάχνω τον ανδριάντα". Είναι ήρωας. Μου στάθηκε πολύ σε όλα. Τόσο πέρυσι όταν έκανα τις δύο επεμβάσεις στον αυχένα και στη χολή, όσο και στην περιπέτεια με τον πατέρα μου. Σε αυτή την περιπέτεια μάλιστα του είχα πει: "Θα σε καταλάβω, αν θελήσεις να φύγεις". Έμεινε όμως!», επεσήμανε η ίδια.