Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελεονώρα Μελέτη: «Θα δοκιμάσω ναρκωτικά στην εκπομπή»



Η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καινούργια της εκπομπή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα από τα απωθημένα της.  Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στο You και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Θα δοκιμάσει ναρκωτικά στη νέα της εκπομπή; «Στόχος της εκπομπής είναι να γίνομαι και βιωματικά μέρος της έρευνας. Αληθεύει, αλλά δεν κάνω κάτι το οποίο θα σοκάρει, μόνο τους ακρο-συντηρητικούς και τους ενοχικούς θα μπορούσε. Δεν κάνω κάτι παράνομο με βάση τα δεδομένα της χώρας στην οποία φιλοξενούμαι».

Έχει ξανακάνει; «Η αλήθεια είναι ότι δεν καπνίζω καν. Είμαι εξαιρετικά παρθένος οργανισμός, πολύ αθλητική. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να κάνω διάφορα. Θέλω να το δείτε γιατί θα καταλάβετε πολλά».

Στην πορεία η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα απωθημένο της. Ποιο είναι αυτό; Το One night Stand.

«Όχι, και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς, και λέω “δυστυχώς”, γιατί το θαυμάζω αυτό… Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σεξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουν ανέκαθεν έτσι, και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά».