Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Λιανός: «Δεν γνώριζαν την απόγνωση και την ανασφάλεια που ένιωθα»



Ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από την πρεμιέρα της καινούργιας απογευματινής εκπομπής «Όλα παίζουν» στον Alpha, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή του.

Είχε ποτέ κάποια άβολη στιγμή σε συνεργασία του, είτε μουσική ή τηλεοπτική; «Δεν είμαι ανταγωνιστικός και αν αντιληφθώ ότι κάποιος νιώθει πως απειλείται από εμένα, θα του δώσω χώρο και χρόνο για να με πλησιάσει. Ακόμη και όταν κάποιοι έλεγαν: “Μα γιατί ο Λιανός έχει κάθε σεζόν εκπομπή στην τηλεόραση;” Κανείς δεν ήξερε ότι περίμενα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να χτυπήσει το τηλέφωνο με κάποια πρόταση. Δεν γνώριζαν την απόγνωση και την ανασφάλεια που ένιωθα», δήλωσε στο Εγώ.

Έχει βγάλει αρκετά χρήματα από τις δύο δουλειές του; «Όχι. Μάλιστα ακόμα περιμένω να πληρωθώ από κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές που έχω κάνει», τόνισε.

Το γεγονός ότι προέρχεται από μεσοαστική οικογένεια, με γονείς που υπήρξαν μετανάστες στη Γερμανία, βοήθησε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, ώστε να παραμείνει χαμηλών τόνων; «Βέβαια. Οι γονείς μου ήταν βιοπαλαιστές, μπορεί να φρόντιζαν να μη μας λείψει ποτέ τίποτα, αλλά πέρασαν και πολύ δύσκολες στιγμές. Ο πατέρας μου, όταν γύρισε στην Ελλάδα από τη Γερμανία, βρέθηκε ξαφνικά άνεργος και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία. Ήταν σε απόγνωση όταν έκλεισε το εργοστάσιο κλωστουφαντουργίας στις Φιλιάτες της Θεσπρωτίας. Τότε ήταν και η εποχή που μαζευτήκαμε οικογενειακώς στα οικονομικά μας και εμείς τα παιδιά κόψαμε, για παράδειγμα, τα φροντιστήρια. Όμως το παλέψαμε. Γι’ αυτό και πάντα έχω στο μυαλό μου ότι στη ζωή από την κορυφή μπορεί ξαφνικά να βρεθείς στον πάτο», υποστήριξε.