Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βίκυ Καγιά: Η αντίδραση της στις καταγγελίες για βιαιοπραγία κατά του άντρα τους



Ύστερα από τις δηλώσεις της πρώην γυναίκας του Ηλία Κρασσά, η οποία τον κατηγορεί για εξύβριση, απειλές και βίαιη συμπεριφορά, η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

«Νιώθει πικραμένος γιατί εδώ και τρία χρόνια έκανε τα πάντα προκειμένου να μην διαταραχθεί η ηρεμία του 5χρονου Γιώργου και της 4χρονης Εριέττας και τώρα ανησυχεί πολύ για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η κίνηση της πρώην συζύγου του στην ψυχολογία των παιδιών τους», είπε στο περιοδικό Ok πηγή από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η νέα σύζυγος του, Βίκυ Καγιά, βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο επιχειρηματίας σκοπεύει να κινηθεί νομικά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Λίλα Μπάρλα. Η πρώην γυναίκα του έχει δηλώσει πως το τελευταίο περιστατικό μεταξύ τους έγινε δέκα μέρα πριν τον γάμο του Ηλία Κρασσά με την Βίκυ Καγιά. Αναφέρει δηλαδή ότι πήγε σπίτι της και άρχισε να την βρίζει για να του ανοίξει την πόρτα.

Φυσικά, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μείνει ψύχραιμο και να μην αφήσει την δικαστική αυτή περιπέτεια με την πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά να διαταράξει την ψυχική τους ηρεμία.

Τι διαστάσεις μπορεί να πάρει ακόμα όλη αυτή η ιστορία;