Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κοκκίνου-Μπόγρης: Τελευταίες βουτιές πριν από τον χωρισμό τους!



Η ρομαντική απόδραση λίγο πριν τον χωρισμό...

Για ένα τριήμερο απέδρασαν ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου πριν το ταξίδι του σέντερ στην Ανδόρα της Ισπανίας. Έτσι την Παρασκευή 22 Αυγούστου το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ερμιόνη για να χαρούν λίγες στιγμές μαζί πριν τον αποχωρισμό τους λόγω της μετεγγραφής του Γιώργου Μπογρη στην Ισπανία.

"Ο Γιώργος ήθελε πολύ να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και η Έλλη τον παρακίνησε, για το καλό της καριέρας του, να αποδεχτεί την πρόταση της Ανδόρας. Μπορεί η απόσταση να φαινόταν και παλαιότερα εμπόδιο στη σχέση τους, όταν εκείνος αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ και ήταν εγκατεστημένος στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπόρεσε να τους χωρίσει" τόνισε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!

"Μόλις ο Γιώργος αισθανθεί ότι έχει προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα, η Έλλη θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να τον συναντήσει. Πριν αποχωριστούν, φρόντισαν να περάσουν παρέα αυτό το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα" αποκαλύπτει φίλος τους. Ο Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής καθώε τη Δευτέρα πετούσε για Ισπανία, ενώ η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 25 Αυγούστου.