Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στέλιος Τζιώτζιος: Ο «βασιλιάς του σουτιέν» και της «έξυπνης σίτας» (ΒΙΝΤΕΟ)



Τον γνωρίσαμε ως «κύριο Insect Repeller». Τον λατρέψαμε ως «βασιλιά του σουτιέν» όταν διαφήμιζε το «pretty bra».
 Ωστόσο πλέον, τον συνηθίσαμε σαν τον κύριο «έξυπνη σίτα», ο οποίος -δεκάδες φορές μέσα στην ημέρα- μας προειδοποιεί για τους κινδύνους που επιφυλάσσουν τα κουνούπια του Νείλου. Ο λόγος για τον Στέλιο Τζιώτζιο, τον άνθρωπο με το κόκκινο πουκάμισο που είχε εισέλθει για τα καλά στο χώρο της διαφήμισης με την χαρακτηριστική φωνή του.

Ο κ. Τζιώτζιος, ο οποίος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας εμφανίζεται στην τηλεόραση διαφημίζοντας τα προϊόντα του, είναι πλέον μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες, καθώς οι τηλεθεατές μόνο από...ατύχημα μπορούν να μην παρακολουθήσουν κάποια διαφήμιση του, η οποία φιγουράρει σε αρκετά μεγάλα κανάλια. Χαρακτηριστικό δε των διαφημίσεων του, είναι η ένταση της φωνής του, η διάρκεια των διαφημίσεων του και το -κλασσικό πλέον- κόκκινο πουκάμισο με το οποίο εμφανίζεται.

{youtube}UOmsX5ZDA9Y{/youtube}

Οπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα karfitsa.gr σε ρεπορτάζ της, ο «βασιλιάς του σουτιέν» ξεκίνησε ως ιδιοκτήτης ταβέρνας. Ωστόσο στη συνέχεια εξελίχθηκε και πλέον στην οδό Βαλαωρίτου έχει την δική του επιχείρηση, όπου πουλά «έξυπνες σίτες» και τα -πασίγνωστα πλέον- pretty bra. Βέρος Θεσσαλονικιός ο ίδιος, μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, σήμερα μένει στο κέντρο ενώ η οικογένειά του διαθέτει σπίτι στο Ωραιόκαστρο.