Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νίκος Μουτσινάς προς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: « Θα κάνεις το Κωνσταντίνα tv;»



Θανατηφόρα η ατάκα του παρουσιαστή του «Δέστε τους»!
Στο Μες την Καλή Χαρά βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Ζετα Μακρυπούλια και μίλησε για τα σχέδιά του για το «Δέστε τους» αλλά είχε και μια ξεκαρδιστική συζήτηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Ζέτα Μακρυπούλια κάποια στιγμή τον ρώτησε  για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια. Ο παρουσιαστής, αν και έδειξε πως δεν του αρέσει να πολυμιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, απάντησε: "Θα κάνουμε τους Δέστε Τους για μια τελευταία χρονιά. Θα ήθελα να μη γίνει και έκτος χρόνος γιατί μετά πρέπει να πας στα δέκα, δε σταματάς στα επτά. Στα πέντε πιστεύω είναι όλα ΟΚ".

"Θα είμαστε ακριβώς οι ίδιοι...", διευκρίνησε ο παρουσιαστής και τότε  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον ρώτησε : "Δεν θα έρθω εγώ";"Όχι δεν θα έρθεις. Να κάνεις κάτι δικό σου! Θα κάνεις κάτι δικό σου;", ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Κωνσταντίνα σημείωσε ότι με βάση τα διάφορα δημοσιεύματα, από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τρεις εκπομπές ταυτόχρονα.

"Θα είσαι σε όλες; Είμαι σε άλλο κανάλι; Κωνσταντίνα TV;", είπε ο Νίκος και διέψευσε ότι έχει γίνει κρυφό δοκιμαστικό με την Κωνσταντίνα για το Δέστε Τους.