Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τίτλοι τέλους για το "Μάνα Χ ουρανού"



Στην πρεμιέρα της παράστασης «Vincent River» στο θέατρο Αθηνά έδωσε το «παρών» η Μαρία Σολωμού, το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου.
Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά του Mega «Μάνα Χ Ουρανού», αποκαλύπτοντας πως έπεσαν οριστικά πλέον τίτλοι τέλους, καθώς η εταιρία παραγωγής έχει αφήσει απλήρωτους όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σ’ αυτή.

«Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα εδώ και δύο μήνες γιατί είμαστε απλήρωτοι και ήμασταν σε άνω τελεία μέχρι και που βγήκα και το είπα και τελικά πια δεν είμαστε σε άνω τελεία, είμαστε σε τελεία. Γιατί μας ενημέρωσαν μετά από δύο μήνες ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε γιατί δεν ξέρουμε αν θα δώσει πια το MEGA τα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Για τη δουλειά μας θα αναγκαστούν να μας πληρώσουν κάποια στιγμή όσο και να αργοπορήσουν. Δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια γιατί δεν μπορεί να το αντέξει το κανάλι αυτό, η εταιρεία παραγωγής και οι δύο μαζί συγχρόνως. Όποιο πρόβλημα και να είναι είναι πράγματα που δεν μας αφορούν. Άλλη δουλειά η δική μας, άλλη δουλειά η απέναντι. Δεν μπορούμε να συμπάσχουμε με τον φόβο…».

Καταλήγοντας, η ίδια σχολίασε «Περιμένω να τριτώσει. Είχε γίνει και στην Ονειροπαγίδα. Δεν νομίζω όμως ότι η επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά θα έρθει σύντομα μετά από αυτό».