Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ζωες



Bρετανίδα μαθήτρια σώζει ζωές με συγκινητικά σημειώματα σε γέφυρα

Πάνω από 40 συγκινητικά ιδιόχειρα σημειώματα άφησε μια Βρετανίδα μαθήτρια σε γέφυρα στο Σάντερλαντ, που επιλέγουν συχνά πολλοί επίδοξοι αυτόχειρες για να βάλουν τέρμα στις ζωές τους.



Βραβεύτηκαν τρεις στρατιώτες που έσωσαν ζωές συνανθρώπων μας

Τρεις στρατιώτες βράβευσε ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, για τις σωτήριες παρεμβάσεις τους σε συμπολίτες μας που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους στην περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής.
 
Πρόκειται για τους στρατιώτες Γεώργιο Κουτρουλό, Δημήτριο Χατζέλα και Αλέξανδρο Βαρταπετιάν. 



Η τερατώδης σαύρα που μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές

Εχει εκτιμηθεί ότι τα βακτήρια που είναι ανθεκτικά στα γνωστά αντιβιοτικά στοιχίζουν τη ζωή σε 700.000 ανθρώπους ετησίως. Οι επιστήμονες ωστόσο, υποστηρίζουν ότι ο δράκος του Κομόντο, αυτή η τεραστίων διαστάσεων, αρκετά τρομακτική στην όψη, σαύρα που τρέφεται με ψοφίμια, μπορεί δυνητικά να σώσει ζωές.



Δήμαρχος Κορδελιού: Θέλουμε μια άδεια πόλη για να προστατεύσουμε ζωές

“Η εκκένωση του πληθυσμού από τη ζώνη επικινδυνότητας είναι υποχρεωτική δεν γίνεται για να υποβοηθήσουμε το έργο του στρατού, της ελληνικής αστυνομίας ή της δημοτικής αρχής.



ΜΚΟ: Κίνδυνος για την ζωή των προσφύγων λόγο της κακοκαιρίας

Οι ΜΚΟ κάνουν έκκληση να μεταφερθούν άμεσα οι πρόσφυγες σε θερμαινόμενους χώρους , προειδοποιώντας πως κινδυνεύουν σοβαρά οι ζωές τους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.



Ο μητρικός θηλασμός μπορεί να σώσει τη ζωή 823.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο

Η πλήρης αξιοποίηση του θηλασμού μπορεί να σώσει τη ζωή 823.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο και να συνεισφέρει 302 δισ.