Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για τα άστρα για σήμερα;



Καλή χρονιά! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορεί έξω να κάνει κρύο, αλλά η καρδιά σου είναι ζεστή. Μπορεί να μην γίνονται όλα πάντα όπως τα θέλεις, αλλά κάνοντας ένα μικρό απολογισμό έχεις καταφέρει τον τελευταίο καιρό να είσαι δίκαιος άνθρωπος και να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια. Ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της χρονιάς που φεύγει και το εφόδιο αυτή που ήρθε να είναι καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι απόλυτος άνθρωπος και κάποιες φορές νιώθεις πως γίνεσαι και πιο σκληρός/η από όσο πραγματικά θα ήθελες. Ο κυνισμός είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σου που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις αν δεν θέλεις κάποια στιγμή να πληγώσεις και να απομακρύνεις κάποιους που σε αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές θα θέλω σου είναι μεγάλα, στο μυαλό σου γιγαντώνονται ακόμα περισσότερο και σε κάνουν να μην απολαμβάνεις τη στιγμή γιατί νιώθεις πως αυτό που έχεις ίσως δεν σου είναι αρκετό. Σήμερα η μέρα θα σε διδάξει πως είναι λάθος να θέλεις μόνο τα πολλά γιατί κινδυνεύεις να χάσεις και τα λίγα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι κάνεις όταν η καρδιά σου χτυπά για τον λάθος άνθρωπο; Ενδίδεις και όπου βγάλει ή προσπαθείς από την αρχή να αποφύγεις μια κατάσταση που καταλαβαίνεις πως θα είναι αδιέξοδη; Καλό είναι να κάνεις το δεύτερο γιατί εδώ το ρίσκο σημαίνει πως θα πληγωθείς και θα πληγώσεις τελικά. Αλλά η επιλογή είναι πάντα δική σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το πάθος σου μερικές φορές σε κάνει να έχεις παράλογες ζήλιες που τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να φέρνουν εντάσεις, γκρίνιες και καυγάδες στην προσωπική σου ζωή. Μήπως πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο καχύποπτος/η και να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στο άλλο σου μισό; Πόσω μάλλον όταν δεν σου έχει δώσει δικαιώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το δώρο που σου φέρνουν οι πρώτες μέρες της χρονιάς είναι πολύτιμο, μοναδικό και δεν αγοράζεται με χρήματα. Μπορεί μερικές φορές να θεωρούσες δεδομένα κάποια πράγματα, αλλά όσο περνά ο καιρός έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα θετικά στοιχεία των άλλων τα εκτιμάς όλο και περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μια φιλία στην οποία υπολόγιζες έχει αρχίσει να κλονίζεται γιατί στη μέση έχουν μπει οικονομικοί ή εργασιακοί παράγοντες και τελικά το ότι κάνεις καλή παρέα με κάποιον δεν σημαίνει πως μπορείς να συνεργαστείς και ιδανικά μαζί του. Δώσε προσοχή στο πώς θα προσπαθήσεις να βρεις λύση σε όλο αυτό που έχει σκάσει ξαφνικά στο κεφάλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένα λευκό ψέμα που είπες έχει αρχίσει να σε προβληματίζει και διαπιστώνεις πόσο αληθινό είναι το γνωστό γνωμικό «το ένα ψέμα φέρνει το άλλο». Για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος/η από αυτή την ιστορία θα χρειαστείς καλούς συμβούλους και καλούς συμμάχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η νέα χρονιά έχει μπει με ερωτική διάθεση και όρεξη για ταξίδια, αποδράσεις και ρομαντικές στιγμές. Είχατε καιρό να είστε σε τέτοια φάση, καθώς οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες σας έπνιγαν και δεν σας άφηναν πολλά περιθώρια. Τώρα που τα πράγματα μοιάζουν πιο τακτοποιημένα καταλαβαίνετε πόσα πολλά είχατε αφήσει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το έχετε στο μυαλό σας. Συζητήστε το με αυτούς που πρέπει και θα βρεθεί λύση, καθώς η επικοινωνία είναι ευνοημένη αυτή την εποχή. Μην ξεχνάτε επίσης πως ότι συζητάς με χαμόγελο έχει πάντα καλύτερη έκβαση,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλά πράγματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν ρευστά και αβέβαια, τώρα έχουν πάρει πολύ πιο συγκεκριμένη μορφή και μπαίνουν σε ένα δρόμο που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία. Μια απρόσμενη συνάντηση οδηγεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία συνεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έχετε πάρει τα μαθήματά σας από τη χρονιά που φεύγει και ένα από αυτά είναι πως ότι φοβάσαι κάποιες φορές με τον τρόπο σου το προκαλείς. Το μυστικό για να πάνε όλα καλύτερα είναι να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας –και είστε σε καλό δρόμο.