Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Δείτε τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας, μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αποφύγετε μυστικά που, αν αποκαλυφθούν, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να εξασφαλίσετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δεν θα πρέπει να πηγαίνετε κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο. Εντοπίστε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας. Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, και να επέλθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ: Μην απαντήσετε σε ό,τι ακούσετε και δεν σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα αποδιοργανωθείτε. Με τον τρόπο που θα εκφραστείτε θα απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα, αφού τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν έντονα. Ομως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν. Από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας. Ο,τι σας στέρησε η τύχη μέχρι στιγμής, είναι πρόθυμη να σας το προσφέρει τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε και με τον αισθηματικό τομέα, αφού και εκεί θα έχετε εύνοια, σε αντίθεση με τον οικογενειακό, που καλύτερα να μην ασχοληθείτε καθόλου. Οση τύχη σας δίνεται στα άλλα τόση σας στερείται σε αυτό τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και θα την εισπράττει ο σύντροφός σας. Γι' αυτό, αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν. Ακούστε κάποια αγαπημένα πρόσωπα που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια. Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο, όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί. Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξετάστε εκ νέου ό,τι σας εμποδίζει και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να βάζετε όλους στην ίδια μοίρα. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και αιφνιδιάστε τους άλλους.