Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Tρόποι για να απαλλαχθείς από το πρήξιμο στην κοιλιά!



Μπορεί οι τηγανιτές πατάτες να ήταν άκρως γευστικές στο χθεσινό σου γεύμα, το αναψυκτικό να συνόδευε το πιάτο σου δροσίζοντας το στόμα σου και το αλάτι να πρωταγωνιστούσε για να δώσει extra γεύση, όλα αυτά όμως αγαπητή μου φίλη είχαν σαν αποτέλεσμα να σηκωθείς σήμερα το πρωί και να έρθεις αντιμέτωπη με το φούσκωμα στην κοιλιά.

Εντάξει δεν θέλω να είμαι άδικη! Το φούσκωμα πολλές φορές, δεν προέρχεται από δικές μας ατασθαλίες, αλλά και από τις φυτικές ίνες ή άλλους παράγοντες, όπως άγχος και την πεσμένη ψυχολογία. Όπως και να έχει, εγώ παρακάτω σου προτείνω 3 τρόπους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να απαλλαχθείς από αυτό το ενοχλητικό πρήξιμο εύκολα και γρήγορα.

ΤΡΟΠΟΣ Νο 1

Γέμισε ξανά και ξανά το μπουκάλι σου με νερό. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι νερό είναι το ελιξίριο που θα δώσει λύση σχεδόν σε κάθε μας πρόβλημα και ταυτόχρονα θα ενυδατώσει το σώμα μας. Πρόσθεσε μέσα συστατικά που θα αποβάλουν τις τοξίνες, όπως τζίντζερ ή λεμόνι και σύντομα θα έχεις αποχαιρετήσει το φούσκωμα.

ΤΡΟΠΟΣ Νο 2

Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε κάλιο, δεδομένου ότι αυτός ο ηλεκτρολύτης θα βοηθήσει τα νεφρά σου να αποβάλλουν την extra ποσότητα αλατιού που έχει αποθηκευτεί. Καλές πηγές καλίου θεωρούνται οι φράουλες, οι μπανάνες, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το πεπόνι και τα εσπεριοδοειδή.

ΤΡΟΠΟΣ Νο 3

Σήκω από τον καναπέ σου και ξεκίνα το περπάτημα. Ο οργανισμός σου θα αποβάλει μέσω του ιδρώτα τις τοξίνες και σίγουρα μετά από αυτό θα νιώθεις το σώμα σου πιο ελαφρύ. Η καθιστική ζωή να ξέρεις ότι ενισχύει το πρόβλημα του φουσκώματος.