Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Πέντε λόγοι που το νερό σας ομορφαίνει



Το νερό είναι η πηγή της ζωής αλλά και της ομορφιάς. Αν λάβουμε υπ’ όψη ότι η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της υγείας και της ομορφιάς τότε είναι εύκολο να αντιληφθούμε γιατί πρέπει να πίνουμε πολύ νερό. Παρακάτω σας έχουμε 6 τρόπους που δείχνετε ομορφότερη αν πίνετε πολύ νερό:

1. Τα μάτια σας θα είναι πιο λαμπερά και θα φαίνονται πιο καθαρά. Το νερό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο χαρούμενη και πιο νέα.

2. To άφθονο νερό θα κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί. Αν το δοκιμάσετε θα δείτε ότι το νερό μπορεί να φανεί πιο αποτελεσματικό και από την κρέμα σώματος.

3. Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί να μην φαντάζεστε τι σχέση έχει αυτό με την ομορφιά, αλλά η σωστή κυκλοφορία του αίματος βοηθάει στην πρόληψη των ρυτίδων, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές.

4. Το νερό ενυδατώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Γι’ αυτό φροντίστε να πίνετε ένα ποτήρι πριν κοιμηθείτε κι ένα μόλις ξυπνήσετε. Έτσι το δέρμα σας θα μένει απαλό και λαμπερό και θα εμποδίσετε να δημιουργηθεί ξηρότητα.

5. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι το νερό βοηθά στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Δύο λίτρα νερό την ημέρα μπορούν να κάνουν θαύματα.