Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Με αυτές τις τροφές θα νιώθετε χορτάτοι!



Τρώτε αλλά δεν αισθάνεστε χορτασμένοι; Υπάρχου οι κατάλληλες τροφές για εσάς!
Τα γεύματα που περιέχουν μια καλή ισορροπία από υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες , και υγιεινά λίπη θα κρατήσουν το στομάχι σας ευχαριστημένο για ώρες. Αν αυτή η συμβουλή δεν σας ικανοποιεί για να μην τρέξετε μετά το κυρίως γεύμα σας στο ψυγείο για θερμιδοφόρες λιχουδιές, διαβάστε παρακάτω:

Πίνετε πρώτα νερό: Οι άνθρωποι συχνά συγχέουμε τη δίψα με την πείνα, μία καλή ιδέα λοιπόν είναι να προτιμήσουμε ένα ποτήρι νερό αντί για ένα snack. Όχι μόνο θα ενυδατώσετε το σώμα σας, αλλά θα γεμίσει και το στομάχι σας και έτσι θα αισθάνεστε πιο χορτάτοι μέχρι το επόμενο snack ή το γεύμα σας. Πίνοντας ένα γεμάτο ποτήρι νερό πριν από την παραγγελία σε ένα εστιατόριο είναι μια μεγάλη στρατηγική όταν προσπαθείτε να αποφύγετε περιττές θερμίδες σε μια βραδινή έξοδο .

Τρώτε πιο αργά :Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε περισσότερο το φαγητό. Επίσης θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε χορτάτοι.Θα καταλάβετε πότε πρέπει να βάλετε κάτω το πιρούνι.

Προσθέστε μπαχαρικά:Θα γίνει πιο γευστικό το φαγητό με τα διάφορα καρυκεύματα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι όσοι χρησιμοποίησαν πιπέρι καγιέν στο φαγητό τους πήραν 60 λιγότερες θερμίδες. Τα μπαχαρικά δεν καταστέλλουν μόνο την όρεξή σας επιπλέον ενισχύουν το μεταβολισμό και μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε λιγότερο αλάτι στο φαγητό σας, γιατί προσδίδουν ήδη γεύση.

Προσθέστε το τσάι: Μια κούπα ζεστό τσάι μπορεί να καταστείλει την όρεξή σας περισσότερο από το νερό. Το πράσινο τσάι , για παράδειγμα, περιέχει ένα συστατικό που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα μιας ορμόνης που προκαλεί την αίσθηση του κορεσμού.