Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Χάστε 10 κιλά με τη νέα δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού!



Το βιβλίο με τη δίαιτα της Haylie Pomroy κατατάσσεται στη Νο1 θέση των best seller στην κατηγορία fitness. Έχει βοηθήσει από αθλητές και αστέρες του Hollywood μέχρι τον Σουλτάνο του Ντουμπάι!

Τρως ό,τι θέλεις και συνεχίζεις να χάνεις ακόμα και όταν τη σταματήσεις! H δίαιτα του γρήγορου μεταβολισμού ή αλλιώ όπως είναι και ο αγγλικός της τίτλος The Fast Metabolism Diet, είναι η επόμενη καυτή τάση στις δίαιτες!

Η αμερικανίδα διαιτολόγος, Haylie Pomroy, εξέδωσε το βιβλίο με τον παραπάνω τίτλο, υποσχόμενη θαύματα! Θαύματα τα οποία είναι δυνατό να επιτευχθούν. Και μάλιστα, την έχουν ανάγει σε guru της υγιεινής διατροφής στην Αμερική-μέχρι και ο Σουλτάνος του Ντουμπάι της μίσθωσε τζετ για να τον επισκεφθεί μετά από ένα πρόβλημα υγείας τους και να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες όλου του παλατιού!

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διατροφή χάνεις 10 κιλά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Ενισχύει το μεταβολισμό και να τον κάνει να λειτουργεί στο maximum ώστε να γίνονται σωστά όλες οι καύσεις.

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη διατροφή παρατηρώντας τα αγαπημένα της άλογα! Όλα έτρωγαν το ίδιο. Άλλα όμως πάχαιναν, και άλλα διατηρούσαν το ίδιο βάρος. Είδε ότι δεν ήταν θέμα θερμίδων, όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι διαιτολόγοι, αλλά καθαρά θέμα μεταβολισμού!

Οπότε, κατέληξε ότι ο μοναδικός τρόπος για να μπορεί κάποιος να διατηρεί και να αυξομειώνει το βάρος τους είναι να μπορέσει να ελέγξει τον μεταβολισμό του και τις καύσεις του. Μοναδικό προαπαιτούμενο είναι τα 20 λεπτά άσκηση κάθε μέρα-οποιουδήποτε είδους και οποιαδήποτε έντασης ταιριάζει στον κάθε οργανισμό!

Δεν υπάρχουν τροφές που να αποκλείονται από τη δίαιτα αυτή. Ενώ, προσαρμόζεται σε κάθε διατροφική συνήθεια. Είναι κατάλληλη από διαβητικούς και παιδιά, μέχρι χορτοφάγους!

Αποτελείται από 3 στάδια τα οποία επαναλαμβάνονται σαν κύκλος. Έπειτα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το διατηρήσεις σαν πλάνο διατροφής το λιγότερο για 3 με 4 εβδομάδες.

Στάδιο 1

Δευτέρα & Τρίτη: Πολλούς υδατάνθρακες και φρούτα

Στάδιο 2

Τετάρτη & Πέμπτη: Πολλές πρωτεϊνες και λαχανικά κάθε είδους

Στάδιο 3

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: Όλα τα παραπάνω, και επιπλέον καλά λιπαρά και έλαια.