Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτά τα 8 σημάδια μαρτυρούν το φύλο του μωρού σας



Η εγκυμοσύνη χωρίς αμφιβολία είναι μία πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα.
Όσο περνάνε οι μήνες, η ανυπομονησία να κρατήσετε στα χέρια σας το μωράκι σας μεγαλώνει και φυσικά αναρωτιέστε: τι θα είναι άραγε; Αγοράκι ή κοριτσάκι;

«Γερό να "ναι και ότι να "ναι!» λέει ο σοφός λαός, και δεν έχει άδικο! Ειδικά όμως τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης σας που προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε ότι σε λίγο καιρό θα γίνεται μαμά, αναπόφευκτα φαντάζεστε το μέλλον σας και προσπαθείτε να μαντέψετε!

Είναι αγόρι ή κορίτσι; Τα παρακάτω σημάδια θα σας το μαρτυρήσουν!

1. Οι λιγούρες
Οι λιγούρες είναι ένα από τα συμπτώματα που κάνει αισθητή την παρουσία τους τους αρκετούς μήνες της εγκυμοσύνης. Λένε ότι αν οι λιγούρες είναι για κάτι γλυκό, τότε το μωράκι είναι κοριτσάκι!

2. Οι ναυτίες
Ίσως το πιο δυσάρεστο σύμπτωμα που ευτυχώς μετά τους πρώτους μήνες υποχωρεί! Αν είστε από τις τυχερές που δεν το είχατε, πιθανόν να περιμένετε αγοράκι!

3. Η κοιλιά
Αν η κοιλιά σας είναι χαμηλή, μάλλον περιμένετε αγοράκι, ενώ αν από την άλλη είναι μεγαλούτσικη και στρογγυλή, κοριτσάκι.

4. Οι χτύποι της καρδιάς
Όταν επισκεφτείτε το γιατρό σας και ακούσετε την καρδιά του μωρού σας, δώστε έμφαση στον παλμό! Κάποιοι λένε ότι πάνω από 140 χτύποι ανά λεπτό προμηνύουν κοριτσάκι!

5. Η εμφάνιση
Νιώθετε ότι το κάτι έχει αλλάξει στην εμφάνισή σας; Μάλλον αυτό οφείλετε στο ότι περιμένετε κοριτσάκι. Όλες οι μέλλουσες μανούλες είναι πανέμορφες αν και τα παλιά χρόνια λέγανε ότι τα κορίτσια κλέβουν την ομορφιά της μαμά τους από όταν ακόμα είναι στην κοιλιά!

6. Είστε αδέξια;
Αν έχετε παρατηρήσει ότι τους μήνες της εγκυμοσύνης σας είστε λίγο αφηρημένη και αδέξια, κάνοντας ζημιές ή σκουντουφλώντας στα έπιπλα, αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί περιμένετε αγοράκι!

7. Τα όνειρα
Είδατε στον ύπνο σας ότι το μωράκι σας θα είναι αγόρι; Το πιθανότερο είναι να συμβεί το αντίθετο!

8. Το στήθος
Και όμως! Αν το δεξί μέρος του στήθους σας είναι μεγαλύτερο από το αριστερό, αυτό σημαίνει ότι περιμένετε κοριτσάκι!