Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΟΚ: Δείτε πώς γίνεται ένα μπέργκερ μετά από 30 ημέρες (Βίντεο)



Ένα εκπληκτικό βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του BuzzFeedBlue για να παρουσιάσει σε όλους μας το τι παθαίνει ένα μπέργκερ από 7 διαφορετικές γνωστές αλυσίδες γρήγορου φαγητού, εάν μείνει εκτός ψυγείου για περίοδο 30 ημερών.
Με εξαίρεση ενός, τα μπέργκερ είχαν καλυφθεί από μούχλα και λευκή "σκόνη" στο τυρί.

Μόνο το μπέργκερ από μία αλυσίδα καταστημάτων δεν έδειξε καμία απολύτως αλλαγή μετά από 30 ολόκληρες ημέρες και είχε παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτο!

Η ίδια η εταιρεία εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει επειδή το μπιφτέκι "χάνει νερό σε μορφή ατμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Το ψωμί χάνει μεγάλο ποσό της υγρασίας του επίσης.

Αυτό σημαίνει ότι μετά την παρασκευή, το χάμπουργκερ είναι αρκετά στεγνό. Όταν μείνει εκτός ψυγείου, δεν υπάρχει περαιτέρω απώλεια υγρασίας αφού στο εσωτερικό των περισσότερων κτιρίων η υγρασία είναι περίπου 40%. Το burger στεγνώνει απλά εξωτερικά και δεν σαπίζει επειδή δεν χάνει άλλη υγρασία".

Η απορία, βέβαια, παραμένει ως προς τον λόγο που τα υπόλοιπα μπέργκερ γεμίζουν μούχλα και βακτήρια παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές παρασκευάζονται με παρόμοιες διαδικασίες.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που μάλλον θα σας κόψει την όρεξη για μπέργκερ...