Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Διοργάνωση Εκδήλωσης με θέμα "Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό πόδι: Νεότερες Εξελίξεις"



Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει Επιστημονική Εκδήλωση με κύριο θέμα «Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό πόδι: Νεότερες Εξελίξεις» στις 20-22 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και θα παραμείνει αποθηκευμένη για on demand παρακολούθηση στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.livemedia.gr/podi16

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Σχολείο Εκπαίδευσης στις μεθόδους διάγνωσης της διαβητικής νευροπάθειας, της περιποίησης και αντιμετώπισης των ελκών του διαβητικού ποδιού, καθώς επίσης της διάγνωσης και αντιμετώπισης της περιφερικής αρτηριοπάθειας στα πόδια των ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 θα ξεκινήσει η Διημερίδα με θέμα «Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό πόδι: Νεότερες εξελίξεις», με προσκεκλημένο ομιλητή από το Πανεπιστήμιο του Harvard, Καθηγητή κ. Βέβε, ο οποίος θα μιλήσει για ένα συχνό φαινόμενο που εμφανίζεται στην κλινική πράξη, τα μη επουλούμενα διαβητικά έλκη στο πόδι και πώς αντιμετωπίζονται με σύγχρονες τεχνικές.

Στόχος η εκπαίδευση των ιατρών στη διάγνωση και αντιμετώπιση της διαβητικής νευροπάθειας και του διαβητικού ποδιού. Το συνέδριο δεν απευθύνεται μόνο στους παθολόγους ή τους ενδοκρινολόγους, αλλά και άλλες ειδικότητες όπως χειρουργούς, ποδιάτρους και ειδικότητες νοσηλευτικής.

Συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΒΕ για τη Διημερίδα:
http://www.livemedia.gr/video/230344

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 ολοκληρώνεται η Διημερίδα. Ξεκινάει με 4ωρης διάρκειας συζήτηση περιστατικών από συναδέλφους των εκλιπόντων †Φώτιο Ηλιάδη και †Νικόλαο Παπάζογλου, σε προβλήματα ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Η Ημερίδα θα ολοκληρωθεί με αφιέρωμα στους εκλιπόντες †Φώτιο Ηλιάδη και †Νικόλαο Παπάζογλου.

Συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΒΕ για την Τιμητική Εκδήλωση:
http://www.livemedia.gr/video/230343

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ