Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αισιοδοξία για πιθανότατη θεραπεία της Ντένιας στη Βοστώνη-Δηλώσεις του πατέρα



Μεγάλη αισιοδοξία από την εξέλιξη της νοσηλείας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και έχει συγκινήσει βαθιά όλη την Ελλάδα.
Ο πατέρας της μίλησε τηλεφωνικά στο IONIAN TV για τα δείγματα των εξετάσεων, τις οδηγίες και συστάσεις τωαν γιατρών καθώς και για την ψυχολογία της.

Σύμφωνα με το imerazante, μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Ο καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.
Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί πολύμηνη πρωτοποριακή θεραπεία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο νοσοκομείο και από τη μέχρι σήμερα εμπειρία έχει απόλυτη επιτυχία όπου εφαρμόστηκε. Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα.