Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ξάνθη



Ξάνθη: Πορεία με τα τρακτέρ έκαναν στο κέντρο της πόλης αγρότες και κτηνοτρόφοι

Το πρωί της Τρίτης (20/2), οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης, πρακτοποίησαν πορεία με τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης.

Οι διαδηλωτές ζέσταναν οχήματά τους σε δύο σημεία, στην ανατολική και δυτική είσοδο της πόλης και κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης, όπου και τα ακινητοποίησαν.



Ξάνθη: «Έφυγε» από την ζωή ο 70χρονος που είχε εξαφανιστεί μαζί με την σύζυγό του και εντοπίστηκε αργότερα τραυματισμένος

Κατέληξε τελικά ο 70χρονος άνδρας που βρέθηκε τραυματισμένος μετά την εξαφάνιση του στην Ξάνθη.

Πρόκειται για έναν 70χρονο και μια 60χρονη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στην ορεινή ζώνη, κοντά στον Λειβαδίτη.



Ξάνθη: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης ζευγαριού σε ορεινή περιοχή

 Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού ενός ζευγαριού, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην ορεινή Ξάνθη, κοντά στον Λειβαδίτη.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01) οι έρευνες απέδωσαν καρπούς, καθώς εντοπίστηκε τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε κοντά στο Δασικό Χωριό, περίπου στο ύψος της γέφυρας Λεωνίδα.



Ξάνθη: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο – Το αμάξι του έπεσε σε χαράδρα

Τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην επαρχιακή οδό Γλαύκης – Πάχνης, στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr περίπου στις 10:30 το πρωί, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.



Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονης από την Ξάνθη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη για την εξαφάνιση 16χρονης. Για το κορίτσι έχει ενημερωθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.



Αυτή η διαδικασία θα ακολουθηθεί για ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά την τροπολογία

Η εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία συνεχίζεται και μετά την τροπολογία που ψηφίστηκε σήμερα από το κοινοβούλιο και η οποία τροποποιεί τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν οι δύο ΠΑΕ (ο κίνδυνος του υποβιβασμού θεωρητικά εξαλείφθηκε και πλέον υπάρχει αυτός της αφαίρεσης βαθμών).