Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 26. Απριλίου 2017

Web TV

Δείτε το οδοιπορικό της Μαρίας Γιαχνάκη στους Αγίους Τόπους

Από το Μυστικό Δείπνο ως την Γεσθημανή και από την φυλακή του Χριστού ως τον Γολγοθά, με αποκορύφωμα τον Πανάγιο Τάφο.

Αποστολή στα Ιεροσόλυμα: Μαρία Γιαχνάκη

Παγκόσμια συγκίνηση για τον Πανάγιο Τάφο

Πλήρως αποκατεστημένο και έτοιμο να δεχτεί ξανά τους αμέτρητους προσκυνητές που συρρέουν καθημερινά στα Ιεροσόλυμα είναι πλέον το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου μετα τις πολυμηνες εργασιες της διεπιστημονικής ομάδας του Εθνικου Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), υπό την διεύθυνση της καθηγ

Μεταναστευτικό: Η Ελλάδα διχάζεται

Αποκαλυπτική είναι η αποστολή της Μαρίας Γιαχνάκη στη Μυτιλήνη για το μεταναστευτικό κατά τη διάρκεια της οποίας κάτοικοι και μετανάστες δείχνουν την πραγματική όψη του νομίσματος.

2057: Ο κόσμος σε 50 χρόνια!

Ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχετε δει εκατοντάδες φορές. Αλλά το μέλλον έτσι όπως πραγματικά θα είναι, θα το δείτε για πρώτη φορά!

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στο BriefingNews:"Αυτοί επιδιώκουν την αστάθεια σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη!"

Ο Μαρουάν Τουμπάσι Πρέσβης της Παλαιστίνης και Πρύτανης Αράβων Πρεσβευτών μιλά αποκλειστικά στο BriefingNews και την Πέπη Οικονομάκη για τις νέες διαστάσεις που παίρνει η Ισραηλο-παλαιστινιακή διαμάχη.

Αποστολή για την διεθνή τρομοκρατία

Η διεθνής ανταποκρίτρια Μαρία Γιαχνάκη ταξίδεψε στο Κουβέιτ, στην Τουρκία , στη Γάζα, στη Ραμάλα και συνάντησε ηγέτες αναλυτές και εξτρεμιστές στα πλαίσια της έρευνάς της για την τρομοκρατία Το πρώτο μέρος της έρευνάς της αποκαλύπτει το προφίλ των τρομοκρατών, τα αιτία της ένταξής τους στ

72 χρόνια από την απελευθέρωση του Αουσβιτς

Σύμβολο του απόλυτου κακού, το κέντρο συγκέντρωσης και εξόντωσης του 'Αουσβιτς-Μπιρκενάου είναι το μεγαλύτερο εβραϊκό νεκροταφείο στον κόσμο. Ένα νεκροταφείο χωρίς τάφους, χωρίς ονόματα, πάνω στο οποίο εκτυλίχθηκε μια μάχη μνήμης.

"Αέναο Ταξίδι": Εκπληκτικό Ντοκιμαντέρ για την πολύπαθη Ιμβρο

Το ντοκιμαντέρ για την Ίμβρο που συγκίνησε το κοινό σε Ελλάδα και Κωνσταντινούπολη με τίτλο Ίμβρος Αέναο ταξίδι κάνει  μια αναδρομή στα γεγονότα που σημάδεψαν τον πολύπαθο λαό της, φωτίζοντας ιδιαιτέρως την πορεία της εκπαίδευσης! 
 

Αυτή ήταν η Κέλλυ Σακκάκου

Δειτε στιγμές από την τηλεοπτική καριέρα της παρουσιάστριας που άφησε εποχή στην τηλεόραση:

 

Αποκλειστικό: Συγκλονιστική εξομολόγηση ενός χολιγουντιανού αστέρα στο BriefingΝews

Κολύμβησε στα βαθιά απο μικρός, βρέθηκε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, έπαιξε ρόλους που τον καθιέρωσαν από μικρή ηλικία, βραβεύθηκε, περπάτησε στο κόκκινο χαλί, χιλιοφωτογραφήθηκε, χειροκροτήθηκε, αλλά την πραγματική ευτυχία την βρήκε στον Θεό.