Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βίντεο



Τα ισπανικά του... Μπεν Άφλεκ και το βίντεο που έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, γίνεται viral.
Ο λόγος;
Ο καλλιτέχνης προωθώντας την νέα του ταινία, που φέρει τον τίτλο «Air», αποδεικνύει πως ένα από τα πολλά του ταλέντα είναι και εκείνο να μιλάει  τέλεια ξένες γλώσσες.


Ο Γέροντας Εφραίμ για την περιπέτεια του με τον κορωνοιό..«Είναι ιατρικό θέμα, θα ακούμε τους γιατρούς» BINTEO

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γέροντας Εφραίμ στον Δημήτρη Καμπουράκη για την πανδημία και την περιπέτεια της υγείας του.
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου απαντώντας σε ερώτηση για τους εμβολιασμούς είπε ότι πρέπει να ακούμε τους γιατρούς.

Δείτε όλη την εκπομπή:



"Άσε μας ρε μαμά" Δείτε το δεύτερο τρέιλερ της σειράς

Ήδη ξεκίνησε και προβάλλεται στον τηλεοπτικό μας «αέρα» το δεύτερο trailer της σειράς, με σπαρταριστές ατάκες, πλάνα από τα πρώτα επεισόδια που μας υπόσχονται πολλές στιγμές γέλιου.



Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το throwback βίντεο με τον Βουτσά

Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο λείπει πολύ στους δικούς του ανθρώπους. 

Ένας λόγος παραπάνω που λίγο πριν την αυγή του νέου χρόνου, η οικογένεια συνήθιζε να γιορτάζει τα γενέθλια του αξέχαστου ηθοποιού.

 

Με αυτό τον τρόπο θα χάσετε τα «ψωμάκια» μόνο με τρία λεπτά από τον χρόνο σας

Ψωμάκια, αυτά τα ψωμάκια. Είτε είσαι γυναίκας είτε άνδρας, αυτά θα σε ταλαιπωρούν. Και ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω πανδημίας δε μπορείς να πας στο γυμναστήριο ή να αθλείσαι όπως πριν, αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απαλλαχτείς από αυτά.