Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Στη Θεσσαλονίκη το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Mariner

Περισσότερους από 500 τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων - Άγγλους, Αυστραλούς, Νεοζηλανδούς, Καναδούς κ.ά. - έφερε στη Θεσσαλονίκη, το κρουαζιερόπλοιο "Seven Seas Mariner"...

που "έδεσε" σήμερα το πρωί στο λιμάνι της πόλης, προερχόμενο από τη Μύκονο.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, αμέσως μόλις ...πάτησαν στεριά, επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία, με κατεύθυνση άλλοι για τη Βεργίνα, κάποιοι για την Πέλλα, ενώ οι περισσότεροι προτίμησαν να κάνουν μια σύντομη περιήγηση στην πόλη. Το κρουαζιερόπλοιο "Seven Seas Mariner" θα αναχωρήσει, στις 11 το βράδυ, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Στο μεταξύ, αύριο νωρίς το πρωί, αναμένεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το "Riviera", προερχόμενο και αυτό από τη Μύκονο και μεταφέροντας περισσότερους από 800 τουρίστες, διαφόρων εθνικοτήτων. Το "Riviera" θα συνεχίσει το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη, στις 11 το βράδυ.

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταπλεύσει, στις 8 το πρωί, για τρίτη φορά φέτος, από το Μάρμαρις, το "Thomson Spirit", το οποίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα για την Καβάλα.

Την επομένη (Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου), στις 7 πρωί, θα καταπλεύσει από τον Βόλο το MS Europa 2, που θα παραμείνει για δέκα ώρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οπότε θα αναχωρήσει με προορισμό Θάσο - Καβάλα.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 7 το πρωί, θα φτάσει από τη Σκύρο το "Minerva", που θα παραμείνει για 13 ώρες στο λιμάνι, μέχρι να αναχωρήσει για το Δικελί.