Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Στάθης Στιβακτάκης: Η ομορφιά του φλέγον ζήτημα των ημερών

Γι'άλλη μια φορά ένα ελαφρύ θέμα καλύπτει τα σοβαρά προβλήματα αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου, αφού οι πολίτες του την ώρα της οικονομικής εξαθλίωσης και των ποικίλων προβλημάτων ασχολούνται με θέματα ολίγον άκαιρα...

Συνέντευξη έδωσε ο πιο sexy - όπως τον αποκάλεσαν - αγρότης, Στάθης Στιβακτάκηςστο κανάλι Κρήτη Tv όπου και είπε ότι «δεν το κουνάει» από το χωριό του στο Ηράκλειο, Βορίζια.

Όπως εξήγησε ο νεαρός «δεν θέλω να με κρίνουν για την εμφάνισή μου αλλά για το μυαλό μου» και συνέχισε να μιλά για τα νέα μέτρα τα οποία όπως εξήγησε «θα μας αφανίσουν». Ο δημοσιογράφος ωστόσο επέμεινε και τον ρώτησε εάν θα τον σκεφτόταν ποτέ να ακολουθήσει είτε την καριέρα του μόντελινγκ είτε στον χώρο της τηλεόρασης. Ο κ. Στιβακτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν εγκαταλείπω τη δουλειά μου με τίποτε. Δεν φεύγω από το χωριό. Έχω μάθει να είμαι έξω στη φύση. Δεν έχω μάθει να είμαι κλεισμένους σε κλουβιά ή σε πασαρέλες».

Για τον ίδιο όπως εξήγησε το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουν οι νέοι στα χωριά αφού αυτά ερημώνουν ενώ με την κρίση «θα πεινάσουν όλοι». Ο Σταθης Στιβακτάκης μιλά με τα καλύτερα λόγια για το δικό του χω\ριό καθώς είναι το μέρος στο οποίο ηρεμεί. Ο ίδιος είναι μελισσοκόμος στο επάγγελμα και έχει καταφέρει να στήθει μία πρότυπη μελισσοκομική μονάδα.

Οπότε κορίτσια ψυχραιμία...

(Το παρακάτω που ακολουθεί είναι από το προφίλ της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη στο Facebook)

Διαβάστε:

 Βρε κακομοίρηδες Έλληνες που σε λίγο δεν θα έχετε δεύτερο εσώρουχο να αλλάξετε γιατι θα σας τα έχουν πάρει οι κατακτητές και τα φιλαράκια τους λαμόγια ελληνικής καταγωγής , αυτό που βρήκατε να κανετε θεμα και να ασχοληθείτε απο το συλλαλητήριο ήταν ο ομορφονιός λεβέντης Κρητικός; Ο οποίος είναι ναι μεν γοητευτικός και θέλει να μιλησει αλλα δε μπορει το παιδί, διοτι δεν ξέρει προφανώς, λόγο έλλειψης μόρφωσης αφου τρώει τα μερόνυχτα του στα χωράφια ! Και παλι καλα το παληκάρι που εχει άγνοια κινδύνου και πηγε στο στούντιο νομίζοντας οτι θα μιλήσει για τα προβλήματα των αγροτών και βρέθηκε να απολογείται γιατι δεν φεύγει από το χωριό του ! Αυτοί ειναι οι Έλληνες και τα ενδιαφέροντα τους, αυτο ειναι η δημοσιογραφία και οι προτεραιότητες της! Πιέζουν έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται να μιλησει και ζει σε χωριό παλεύοντας για τον επιούσιο για το αν θα έκανε πασαρέλα. Αυτοί είμαστε , αυτη η Ελλαδα μας αξίζει ! Κατά τα αλλα φτου σου παληκάρι μου είσαι χάρμα και αυθεντικός!

 

22 σχόλια
Ταξινόμηση Κορυφαία
 
 
Nick McGregor · 
Αθήνα
Wraios magkas, me katharo vlema. Exoun pesei epanw tou oi uaines tou lifestyle, exoun pathei usteria!
Μου αρέσει · Απάντηση · 33 · 18 ώρες
 
Δημοσθένης Σιαμέτης · 
ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Συγχαρητήρια λεβέντη Κρητίκαρε.Μέ τέτοια παληκάρια πρόκοψε η Ελλάδα μας.
Μου αρέσει · Απάντηση · 16 · 18 ώρες
 
Asdsa Dsasa ·
 
Και εγώ αν έπερνα αγροτικό επίδομα για στρέματα από τον τόπο μου μέχρι την Γιουγκοσλαβία...
Μου αρέσει · Απάντηση · 4 · 17 ώρες
 
Κωστας Ευαγγελοπουλος · 
1o geniko lukeio katerinhs
Δηλαδή;
Μου αρέσει · Απάντηση · 17 ώρες
 
Δήμητρα Λεονταράκη
Βοσκός εγώ γεννήθηκα στη πόλη δε πομένω
θέλω να ζω με τα οζά στα όρη ν' ανεβαίνω
Μου αρέσει · Απάντηση · 9 · 16 ώρες
 
Λεωνίδας Πουλιόπουλος · 
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής για να ξαναποκτήσει ζωή η ύπαιθρος και κυρίως τα εγκαταλειμμένα χωριά μας.
Μου αρέσει · Απάντηση · 5 · 16 ώρες
 
Angelis Vlahou · 
Southern Illinois University Carbondale
Leave him alone in his own world of hard work and proud natural living. He has nothing to gain by being introduced to a corrupted life styles of city barbarians who are thirsty for more alcohol, drugs, and wild sex. I must warn this nice fellow and remind him of the story of Ulyssess and the sirens. Plug your ears and don't listen to their luring music, it is a trap. This horny city ladies, who no one wants them anymore, want to lure you into a path of your own distruction. They want to exploit you untill your end up in their trash can.Tell them to Fuck off !!! Please.!!!
Μου αρέσει · Απάντηση · 2 · 10 ώρες · Τροποποιήθηκε
 
Andreas Georgiou · 
Medical University of Cologne
ti kaimos kalo to pallikari alla to na estiazei kaneiw sthn omorfia se mia xvra
pou biuizetai einai an mi ti allo koufo!
Μου αρέσει · Απάντηση · 2 · 14 ώρες
 
Nikos Papadopoulos · 
Gate 4
Συλλαλητηριο γινοταν οχι πασαρελα....αχ κατακαημενη Ελλαδα αντι να ασχολουμαστε με τα σοβαρα τα καπελωνουμε με lifestyle. Α ρε κρητικε τι σου εμελλε να παθεις.
Μου αρέσει · Απάντηση · 2 · 13 ώρες
 
Phebe Baltazzi
Γιατί ορέεε να κάνετε έναν υγιές άνθρωπο άρρωστο, αντί να τον αφήσετε να ζήσει την ευτυχία εκεί που είναι...; Αν ήθελε να γίνει μοντέλο δεν θα το είχε κάνει, ή αν τον ενδιαφερόταν τα "λεφτά" σας δεν θα το είχε κάνει..;;;
Κάνει ότι ορίζει οι τελευταίες "ανακαλύψεις" της ψυχοθεραπείας, να ζει κανείς κοντά στη φύση...Κράτα γερά παλικάρι!
Νους υγιής εν σώματι υγιεί.
Μου αρέσει · Απάντηση · 3 · 17 ώρες · Τροποποιήθηκε
 
To Orama Blogspot
Μπράβο Στάθη, ένας αγρότης που θα έπρεπε να είναι πρότυπο για τη νεολαία η οποία σήμερα νοιάζεται μόνο για το πως θα διασκεδάσει και πως θα κάνει εντύπωση. Ας τον αφήσουν τα μμε ήσυχο!
Μου αρέσει · Απάντηση · 2 · 14 ώρες
 
Nick DouSpartan · 
Yishun, Singapore
Όλους εμάς τους Κρητικούς,-και όχι μόνο-,μας έκανες περίφανους,Μπράβο σου!
Μου αρέσει · Απάντηση · 2 · 15 ώρες