Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο λόγος που ένας Ρώσος μεγιστάνας χρύσωσε Έλτον Τζον και Μαράια Κάρεϊ

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Valery Kogan, έδωσε 4 εκατομμύρια ευρώ στους Έλτον Τζον και Μαράια Κάρεϊ, για να τραγουδήσουν στον γεμάτο χλιδή γάμο της 19χρονης εγγονής του, Irene Kogan, με τον Daniel Kevey.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαράια Κάρεϊ πήρε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να πετάξει από τις ΗΠΑ και να τραγουδήσει στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου Landmark Hotel, το περασμένο Σάββατο.

Λέγεται ότι η νύφη έκλαψε όταν ο Έλτον Τζον, ο οποίος τραγούδησε 12 τραγούδια, της αφιέρωσε το τραγούδι «Tiny Dancer».

«Αυτό είναι για την Irene», είπε ο Έλτον Τζον. «Δεν είναι τόσο μικροσκοπική (σ.σ.: tiny), αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλή χορεύτρια, γιατί τη βλέπω εκεί κάτω».

Ο ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, παρευρέθηκε επίσης στη δεξίωση, βγάζοντας μάλιστα λόγο για τους νεόνυμφους.

Ο 65χρονος Ρωσοεβραίος παππούς της νύφης, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, με περιουσία γύρω στα 2 δις δολάρια.

Του ανήκει το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην ανατολική Ευρώπη, μαζί με τον συνεταίρο του Dmitry Kamenshchik. Το 2013, επένδυσε 90 εκατ. ευρώ για να χτίσει την πιο πολυτελή έπαυλη σε όλη τη χώρα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μοιάζει στον Λευκό Οίκο. Επίσης, είναι κάτοχος μιας έπαυλης αξίας 18 εκατ. δολαρίων στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Δείτε τις φωτο: