Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου "καθαρίζει" εν ψυχρώ Γ.Πρετεντέρη, Ν.Ευαγγελάτο και Μ.Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του MEGA

«Φωτιές» άναψε η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας τα είπε "έξω από τα δόντια" και αποστόμωσε τόσο τομν Γ.Πρετεντέρη, όσο και τον Γ.Ευαγγελάτο, αλλά και την Μ.Σαράφογλου.
 
«Μην πανικοβάλλεστε κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου. Ελπίζω να γίνει μία πολιτική συζήτηση. Έχω να δω πολιτική συζήτηση σε αυτό το δελτίο...», ανέφερε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας ότι η συνέντευξή της ξεκίνησε με ερώτηση της κας Σαράφογλου, η οποία «περιείχε 15 ψέματα και παραποιημένη την τοποθέτησή της».

«Ειδικά για τον κύριο Πρετεντέρη, επιτρέψτε μου, να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό "δημοσιογράφος". Έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του. Ξέρω ότι μας ασκείτε αντιπολίτευση. Μπείτε για λίγο στον ρόλο του δημοσιογράφου», σημείωσε αναφερόμενη στον συνομιλητή της, τον οποίο κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- ότι παραπληροφορεί τον λαό.

«Στο βιβλίο σας αναφέρετε ότι λέγατε πως το χρέος είναι βιώσιμο, ενώ ξέρατε ότι αυτό είναι ψευδές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Διαβάστε το για να ενημερωθείτε», απάντησε ο κ. Πρετεντέρης, εισπράττοντας την ανταπάντηση της κας Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα σας δώσω και δικαιώματα».

Εν συνεχεία, η υποψήφια βουλευτής σημείωσε ότι τα άρθρα του γνωστού δημοσιογράφου έχουν ως στόχο την προπαγάνδα. «Εκτός αν δεν τα γράφετε εσείς και απλά τα υπογράφετε χωρίς να τα διαβάζετε», πρόσθεσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρετεντέρης αρκέστηκε να απαντήσει με... επιφωνήματα...

Παράλληλα, απαντώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος της ανέφερε ότι είναι φιλοξενούμενη του Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι δεν είναι φιλοξενούμενη σταθμών που οικειοποιούνται παρανόμως τις δημόσιες συχνότητες.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής επιτέθηκε στον μέτοχο του Mega, κ. Μπόμπολα, επισημαίνοντας ότι «εκείνοι που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, όπως ο ιδιοκτήτης του σταθμού σας, κ. Μπόμπολας, δεν θα μετακυλήσουν το χρέος που δημιούργησαν στον λαό».