Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απίθανη αντίδραση ενός μωρού όταν βλέπει το δίδυμο αδερφό του μπαμπά του

Τα δίδυμα που μοιάζουν πάρα πολύ μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και στους μεγάλους, πόσω μάλλον στα μωρά! Αυτό ακριβώς συνέβη και στο μωρό που θα δείτε στο βίντεο, το οποίο τα έχασε όταν είδε το δίδυμο αδερφό του μπαμπά του και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποιος τελικά είναι ο πατέρας του.

Το εντυπωσιακό με αυτό το μωρό μάλιστα είναι ότι εκτός από το μπαμπά του, έχει και η μαμά του δίδυμη αδερφή με την οποία όμως δεν συμβαίνει το ίδιο μπέρδεμα! Όταν ο μπαμπάς του μωρού, ο Stephen Ratpojanakul, έδωσε τον μικρό Reed στην αγκαλιά του αδερφού του, Michael το μωράκι μπερδεύτηκε με το ποιος είναι ο μπαμπάς του όπως είναι λογικό λόγω της ομοιότητας. Το 16 μόλις μηνών μωράκι περνάει από την αγκαλιά στην αγκαλιά του θείου του τον οποίο αποκαλεί «μπαμπά». Όταν το κάνει όμως φωνάζει ξανά «μπαμπά» , αυτή την φορά σωστά, τον πατέρα του δηλαδή.

Η ανάρτηση στο Facebook έχει γίνει viral και έχει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές, ενώ μια άλλη ανάρτησή του στο YouTube έχει 169.000 προβολές. Όσον αφορά τώρα τη μαμά του και τη θεία του, σύμφωνα με την Mirror, το μωρό δεν έχει το ίδιο πρόβλημα καθώς τις ξεχωρίζει όπως αναφέρει και ο πατέρας του ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία πόσο όμοιες είναι, ένα μωρό ξέρει πάντα να ξεχωρίζει τη μαμά του». Το βίντεο έχει επίσης εκατοντάδες σχόλια που αναφέρουν πόσο γλυκό είναι το μωράκι, αλλά και πόσο μοιάζουν τα δίδυμα αδέρφια! Όπως θα δείτε το μωράκι δεν ήξερε σε ποιανού αγκαλιά θέλει να πάει!