Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Απίστευτο: Δείτε πώς "χορεύει" ένα έμβρυο μέσα στην κοιλιά της μαμάς του!

Κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, μια γυναίκα μπορεί να δει και να νιώσει το μωράκι της να κινείται μέσα στη μήτρα της. Ωστόσο, η εγκυμονούσα η οποία απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο, δεν περίμενε να δει το αγέννητο παιδάκι της να... χορεύει μέσα της και μάλιστα στην τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της!

Η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να καταγράψει τις μοναδικές αυτές στιγμές. Στη συνέχεια, ανέβασε το απίστευτο βίντεο στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες, το μωράκι τους έγινε viral!

«Άρχισε», ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο, στο οποίο μπορεί να δει κανείς το έμβρυο να κάνει τούμπα μέσα στην κοιλιά της μαμάς του!

Όπως ήταν αναμενόμενο εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλιά τους για το βίντεο στο κανάλι της γυναίκας στο YouTube και οι περισσότεροι έκαναν λόγο για ένα απίστευτο θέαμα.

«Αυτό ήταν απίστευτο. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα. Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας», έγραψε μια γυναίκα, αν και μια εγκυμονούσα δεν δλιστασε να αποκαλύψει ότι τρομοκρατήθηκε μόλις είδε το βίντεο στο YouTube!