Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βαρυς



Ηλεκτροσόκ για 900.000 επαγγελματίες! Αναδρομικές εισφορές από 535 έως 3.200 ευρώ

Βαρύς λογαριασμός από τις αναδρομικές εισφορές του 2016, που ξεκινούν από τα 535 ευρώ και φτάνουν ακόμη και τις 3.200 ευρώ, έρχεται από τον ΕΦΚΑ για 900.000 αγρότες, γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους, με προθεσμία πληρωμής ως τις 30 Νοεμβρίου.

Τα ποσά πληρωμής αφορούν:



Πολύ βαρύς λογαριασμός για τα νοικοκυριά από το 2018 έως το 2021 - Διαβάστε αναλυτικά

Εναν λογαριασμό που φθάνει τα 5 δισ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν τα νοικοκυριά στην τετραετία 2018-2021 με τα μέτρα που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο των 242 σελίδων, το οποίο συζητείται στη Βουλή και η ψήφισή του στην Ολομέλεια θα γίνει την Πέμπτη.



Βαρύς ο λογαριασμός της συμφωνίας για μισθωτούς και συνταξιούχους. Πόσα χρήματα θα χάσουμε

Διπλό χτύπημα σε μεσαία τάξη και συνταξιούχους επιφέρει η συμφωνία με τους δανειστές, με το αφορολόγητο και την  προσωπική διαφορά να μπαίνουν στο «ζύγι» με τα αντίμετρα.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τους Περιφερειάρχες, επέμεινε στο θετικό αφήγημα για έξοδο από την κρίση με σχεδιασμό για την επόμενη μέρα της χώρας.



Στο έλεος των σεισμών η κεντρική Ιταλία: Συντρίμμια το ξενοδοχείο

Μέχρι και 30 άνθρωποι φέρεται ότι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσε χιονοστιβάδα σε ξενοδοχείο της Πεσκάρα, επαρχίας του Αμπρούτσο, έπειτα από τις σεισμικές δονήσεις που έπληξαν χθες την κεντρική Ιταλία, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο επικεφαλής διασώστης μιλώντας στο ANSA σημείωσε: Υπάρχουν πολλοί νεκροί. 



Τι εισφορές θα πληρώσουν επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες και μπλοκάκια

Βαρύς λογαριασμός έρχεται μετά τις 16 Ιανουαρίου για περισσότερους από 1,6 εκατ. ασφαλισμένους με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές που ξεκινούν από 20% και φθάνουν στο 37,95% επί του εισοδήματος.



Βαρύς "χιονιάς" από απόψε - Που θα το στρώσει τα Χριστούγεννα!

Νέα μεταβολή του καιρού περιμένουμε από σήμερα και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά την ενίσχυση των βοριάδων που στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ, τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά όχι μόνο σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές, αλλά και πιο χαμηλά.