Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

θαύμα

 

Θαύμα Αγίας Ζώνης: Τρίδυμα μετά από οκτώ χρόνια ατεκνίας

Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου

(εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους)

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:

Χαίρετε!



Τι διηγείται η νεωκόρος που βρήκε την Παναγία να κλαίει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πήγα να Την καθαρίσω, επειδή έμπαινε κόσμος, για θέμα καθαριότητος, λόγω κορωνοϊού, και την ώρα του Ευαγγελίου, βλέπω στο αριστερό Της μάτι να θολώνει και να πέφτει ένα δάκρυ. Το σκούπιζα, το ξανασκούπιζα, νόμιζα ότι είναι εξωτερικό. Το άφησα για λίγο. Είπε το Ευαγγέλιο, ξαναπάω. Βλέπω και το δεξί και άρχισε να τρέχει το δάκρυ μέχρι κάτω». Ανατρίχιασε ολόκληρη. Την έπιασε ρίγος.



H Μητρόπολη Βύρωνος ανακοίνωσε επίσημα το θαύμα της Παναγίας

Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού ανακοίνωσε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα της κάτι που συζητείται έντονα εδώ και λίγες μέρες: ότι, δηλαδή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας.



Παναγιά του Τέμπλου: Η εικόνα που σώθηκε από τη φωτιά (βίντεο)

Στην Ιερά Μονή Κορώνης Αγράφων, βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Τέμπλου.  Η εικόνα που δεν κάηκε στην πυρκαγιά που κατέκαψε τη Μονή στις 3 Δεκεμβρίου 1943.



Στον τάφο του πατρο-Κοσμά του Έθνους- Το θαύμα στο Κολικόντασι και ο ελληνισμός στη Βόρειο Ήπειρο

240 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον μαρτυρικό θάνατο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του πατρο-Κοσμά του Έθνους, του Μεγάλου Φωτιστή, που συνέδεσε τον βίο του και με τον αγώνα του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.