Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Eggrafa.com.gr: Και έχετε ότι έγγραφο θέλετε



Πολλά έχουν αλλάξει στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια. Δε μιλάμε μόνο για τους τζίρους, που ισοπέδωσε η κρίση, ούτε για τα πρόσωπα και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κάθε κλάδο και έχουν συρρικνωθεί σε αριθμό.
Στα χρόνια που προηγήθηκαν συντελέστηκε στην Ελλάδα ακόμα μία σημαντική αλλαγή με την γεωμετρική αύξηση των ποσών που ξοδεύονται από τους καταναλωτές σε αγορές online.

Η τάση αυτή ωστόσο εκδηλώθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αγορές προϊόντων και όχι υπηρεσιών. Μεγάλη μερίδα Ελλήνων καταναλωτών εμπιστεύεται πια για αγορές προϊόντων διάφορες ιστοσελίδες, ελληνικές και διεθνείς. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και στο πεδίο των υπηρεσιών. Κι όμως, η αγορά υπηρεσιών έχει υποστεί εξίσου δομικές αλλαγές το τελευταίο διάστημα, πολλοί γεωγραφικοί περιορισμοί στην προσφορά διαφόρων υπηρεσιών έχουν αρθεί και το μόνο που μένει είναι οι Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν το ίδιο αίσθημα εμπιστοσύνης για την αγορά υπηρεσιών από το internet όπως συμβαίνει ήδη με την αγορά καταναλωτικών αγαθών. Εξάλλου, ένα πρώτο επιχείρημα (και μάλλον από τα ισχυρότερα) υπέρ της αγοράς υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου είναι η εξοικονόμηση χρόνου, που συμβαίνει ανεπιφύλακτα όταν, αν μη τι άλλο, λείπει εντελώς η ανάγκη μετακινήσεων για να προμηθευτεί κανείς ό,τι χρειάζεται.

Μια από τις πολύ πρώτες προσπάθειες καλλιέργειας αυτής της νέας κουλτούρας στο καταναλωτικό κοινό είναι η πλατφόρμα www.eggrafa.com.gr που προσφέρει συγκεντρωμένες σε μια εύχρηστη ιστοσελίδα όλες τις υπηρεσίες επεξεργασίας εγγράφων που παρέχονται από δικηγόρο. Επίσημες μεταφράσεις και ακριβή αντίγραφα κάθε είδους δημόσιου ή ιδιωτικού εγγράφου αλλά και η υπηρεσία έκδοσης αντιγράφων για οποιοδήποτε έγγραφο δε μπορείτε να λάβετε με τη μεσολάβηση των ΚΕΠ, διατίθενται μέσα από την ιστοσελίδα που μάλιστα έχει σχεδιαστεί για γρήγορη πρόσβαση από υπολογιστή, κινητό και tablet. Η διαδικασία παραγγελίας ολοκληρώνεται σε 3 βήματα, οι τιμές για το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων υπηρεσιών δημοσιεύονται από πριν για να ξέρετε ακριβώς πόσο κοστίζει αυτό που χρειάζεστε και η πληρωμή γίνεται μέσω paypal ή πιστωτικής κάρτας, εύκολα και γρήγορα!

Αξιοποιώντας μάλιστα πλήρως την καινοτομική προσέγγιση του εγχειρήματος, η ιδρυτική ομάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κάνει ήδη ανοιχτό κάλεσμα σε δικηγόρους-συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να μπορεί να προσφέρει την υπηρεσία έκδοσης αντιγράφων στο μικρότερο δυνατό χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε.

Η αρχή της προσπάθειας έχει ήδη τραβήξει την προσοχή, η προσέγγιση είναι άκρως ενδιαφέρουσα και το μόνο που μένει είναι το εγχείρημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας και να είναι η πρώτη λύση που θα έρθει στο μυαλό την επόμενη φορά που θα χρειαστούμε μετάφραση ή επικύρωση από δικηγόρο!