Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αποσύρει η Finos Film τις ταινίες της από το YouTube



Ξεκίνησε τον Αύγουστο να ανεβάζει πιλοτικά ολόκληρες τις ταινίες της, σε μια beta εκδοχή του YouTube.
Μια κίνηση που βρήκε θερμή ανταπόκριση αφού είχε πάνω από 28,500 συνδρομητές και 1,000,000 προβολές μέχρι σήμερα. Στην πορεία όμως η Finos Film τα βρήκε… σκούρα με σύνθετα θέματα νομικής φύσεως, που την αναγκάζουν να αλλάξει το περιεχόμενο του καναλιού της.

Έτσι, όσοι θα μπαίνουν στο επίσημο κανάλι της στο YouTube από 1η Οκτωβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μόνο αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές των ταινιών της, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και ειδικά αφιερώματα τόσο για την Finos Film όσο και για τον δημιουργό της Φιλοποίμενα Φίνο, αλλά και για τους καλλιτέχνες και συντελεστές της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:  «Στόχος της Finos Film ήταν να φέρουμε τις ταινίες πιο κοντά στο κοινό, πολεμώντας παράλληλα σε ένα βαθμό την πειρατεία. Τα σύνθετα θέματα δικαιωμάτων που παρουσιάστηκαν, προκύπτουν κυρίως από την άγνοια που επικρατεί στη χώρα μας ως προς τα νέα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό, που αγκάλιασε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και να το διαβεβαιώσουμε ότι θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τη νέα μορφή του καναλιού με ξεχωριστό υλικό».