Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έρχεται γιγάντιο τηλέφωνο της Samsung για να χτυπήσει την Apple



Aπό όλα τα smartphones που έφτιαξε η Samsung φέτος, ουσιαστικά δύο είναι αυτά που έχουν κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Πρόκειται για την τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας της εταιρείας, το Galaxy S, και το νέο γιγάντιο Galaxy Note.

Η Samsung αναμένει έως τα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, για να λανσάρει το νέο της γιγάντιο Galaxy Note με την ανακοίνωση του να γίνεται, σύμφωνα με πηγές της αγοράς, τον Ιούλιο.

Η Samsung στοχεύει με την ανακοίνωση του τεράστιου Samsung να κόψει μέρος των πωλήσεων της Apple, η οποία σύμφωνα με το WhoWiredKorea θα λανσάρει το επόμενο μοντέλο του iPhone 6 Plus τον Σεπτέμβριο.

Το πρώτο αντίγραφο του μεγάλου κινητού της Samsung αναμένεται, σύμφωνα με το κορεατικό WhoWiredKorea, να γίνει τον Ιούνιο, ενώ η εταιρεία θα το δειγματίσει στους πελάτες της στα τέλη Ιουλίου.

Το Galaxy Note 4 είναι για την ώρα ο μεγαλύτερος αντίπαλος του iPhone 6 Plus αλλά παρά το γεγονός ότι η Apple πουλά σαν τρελή η Samsung το παλεύει.

Το νέο Note 5 θα προσπαθήσει να δώσει στους καταναλωτές τον λόγο να πάρουν Samsung και όχι Apple.

Σύμφωνα με το blog Sam Mobile το οποίο ασχολείται με νέα και gadgets της Samsung η εταιρεία αναπτύσσει μία νέα έκδοση του κυρτού της smartphone, ώστε να γίνει διάδοχος του Galaxy Note Edge.

Το νέο τηλέφωνο ονομάζεται "Project Zen" και πιθανά θα έχει διαφορετικό hardware από το Galaxy Note 5, ένα σημαντικό βήμα για την Samsung, αν αναλογιστεί κανείς ότι το Galaxy Note Edge είναι κλώνος του Galaxy Note 4, αλλά με κυρτή οθόνη.

Όπως αναφέρει το Sam Mobile το Note 5 θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση 2K ή 4K και θα έχει επεξεργαστή Exynos.

Πάντως ο J.K. Shin, CEO της Samsung διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες.