Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τεχνολογία



Αυστηροποιούνται οι υποχρεώσεις για τις πλατφόρμες ψυχαγωγίας ενηλίκων

Από την επόμενη εβδομάδα, οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας ενηλίκων Pornhub, Stripchat και Xvideos θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις πιο αυστηρές υποχρεώσεις βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA), σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν.



Οι Anonymous χάκαραν τον ισραηλινό στρατό και έκλεψαν 250.000 έγγραφα του IDF

Η παγκόσμια οργάνωση χάκερς Anonymous ανακοίνωσε ότι χάκαρε τον στρατό του Ισραήλ και κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα από 250.000 έγγραφα του IDF, που αφορούν τις επιχειρησιακές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τη Jerusalem Post, η οργάνωση υποστήριξε ότι απέκτησε τον έλεγχο σε περισσότερα από 20 gigabytes δεδομένων συμπεριλαμβανομένων αρχείων PDF, Word και παρουσιάσεων PowerPoint.



TikTok Notes: Αυτή είναι η νέα εφαρμογή που θέλει να ανταγωνιστεί το Instagram

Η TikTok εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή που θέλει να ανταγωνιστεί το Instagram της Meta σε επιλεγμένους χρήστες «για λήψη και περιορισμένες δοκιμές στην Αυστραλία και τον Καναδά». 



Το Telegram αυξάνει συνεχώς τους νέους χρήστες του – Πότε θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο

Το Telegram γίνεται όλο ένα και πιο δημοφιλές αφού αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες και μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο, όπως έκανε γνωστό ο ιδρυτής του χθες.



Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας

Η μεγαλύτερη σε όγκο μαύρη τρύπα στον Γαλαξία μας βρέθηκε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα από την αποστολή Gaia του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Astronomy & Astrophysics».



Πώς φαντάζεται ο Μ.Ζούκερμπεργκ τo σχολείο του μέλλοντος – Στο metaverse με συσκευές εικονικής πραγματικότητας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ μοιράζεται το όραμά του για τις σχολικές τάξεις του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας πως θέλει οι μαθητές να χρησιμοποιούν τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας Quest.