Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ταξη



ΕΛ.ΑΣ: Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης

Η ΕΛ.ΑΣ, με διαταγή του Αρχηγού της αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έχει λάβει από την πρώτη στιγμή αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της.



Εφετείο Αθηνών - Ρομά προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια

Επεισόδια προκάλεσαν σήμερα Ρομά στο Εφετείο Αθηνών.

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι, στο Εφετείο Αθηνών, όταν ανακοινώθηκε η καταδικαστική απόφαση σε βάρος άλλων Ρομά.



Δέκα χρόνια φυλακή σε καθαρίστρια που δήλωσε ότι τελείωσε την ΣΤ’ αντί της Ε’ Δημοτικού

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, φαίνεται πως εξάντλησε την αυστηρότητά του στο πρόσωπο μίας καθαρίστριας του Δήμου Βόλου, καταδικάζοντάς την δευτεροδίκως σε δέκα χρόνια κάθειρξη για απάτη, καθώς το 1996 δήλωσε ψευδώς ότι τελείωσε την Έκτη αντί την Πέμπτη τάξη του Δημοτικού, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για πρόσληψη προσωπικού.



Μακελειό στο Λος Αντζελες: Πυροβόλησε συμμαθητές της μέσα στην τάξη

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα σε σχολικό συγκρότημα του Λος Άντζελες, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο μαθητές και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας κοπέλας.



Η έκθεση μαθητή της έκτης τάξης που έχει να μας διδάξει πολλά

Πριν λίγο καιρό το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η έκθεση μαθήτριας που περιέγραφε το «σπίτι» της και όπως εκείνη το βλέπει και το νιώθει, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.



Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε τάξη και σκότωσε δύο οκτάχρονους μαθητές!

Δύο παιδιά ηλικίας οκτώ ετών βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που έκαναν μάθημα στο σχολείο τους, στο Σίδνεϊ, όταν ένα αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην αίθουσα.

Ακόμα τρία παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το όχημα πέρασε μέσα από τον ξύλινο τοίχο του σχολείου, όπου 24 μικροί μαθητές έκαναν μάθημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.