Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τι μπορείτε να κάνετε δωρεάν σε 4 ακριβές πόλεις;



Μην σας τρομάζει η φήμη τους! Μπορεί το Λονδίνο, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και η Ζυρίχη να είναι πράγματι ακριβές πόλεις, αλλά ταυτόχρονα σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε μερικά πράγματα εντελώς δωρεάν.
Βαρεθήκατε να βρίσκεστε στο εξωτερικό και να παίρνετε συνεχώς ρέστα ελάχιστα ψιλά με κάθε τι που αγοράζετε; Όλοι μας! Ακόμη, όμως, και σε 4 από τις πιο ακριβές πόλεις, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε όχι απλώς οικονομικά, αλλά δωρεάν!

Παρίσι: Βόλτα στην υπέροχη Μονμάρτη κι αν είστε μαζί με το/τη σύντροφο, ένα πέρασμα από τον «τοίχο της αγάπης» στην Place des Abbesses με την τοιχογραφία των Frederic Baron και Claire Kito, που θα σας χαρίσει μια από τις πιο κλασικές ταξιδιωτικές φωτογραφίες… αγάπης.

Λονδίνο: Ένα πρωινό στο διάσημο βρετανικό μουσείο δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα, αφού η είσοδος είναι δωρεάν. Υπάρχουν παρ’ όλ’ αυτά χρεώσεις για την είσοδο σε κάποιες εκθέσεις.

Νέα Υόρκη: Απομακρυνθείτε από τις τσάντες, τα παπούτσια και τις μεγάλες μάρκες και τώρα που το άγαλμα της Ελευθερίας και το Central Park έχουν ήδη τσεκαριστεί στη λίστα σας, επισκεφτείτε το Πάρκο High Lane. Χτισμένο σε ένα υπερυψωμένο τμήμα του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού της Νέας Υόρκης, το πάρκο προσφέρει εκπληκτική θέα της πόλης, που αλλού θα χρειαζόταν να πληρώσετε για να την απολαύσετε.

Ζυρίχη: Μια πόλη που μπορεί εύκολα να σας αδειάσει το πορτοφόλι, η Ζυρίχη έχει κι αυτή τα… δωρεάν σημεία της που θα σας αποζημιώσουν. Στο λόφο Lindenhof, στο ψηλότερο σημείο της παλιάς πόλης της Ζυρίχης, οι ντόπιοι μαζεύονται και παίζουν σκάκι στις τεράστιες σκακιέρες ή χαλαρώνουν στο σιντριβάνι Hedwig. Κι όλα αυτά, cost-free...