Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

συνταγματάρχης



Συνταγματάρχης της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας ο ένας από τους υπόπτους για τη δηλητηρίαση των Σκριπάλ

Ο ένας από τους δύο υπόπτους για την επίθεση στους Σκριπάλ, στο Σόλσμπερι, είναι στην πραγματικότητα συνταγματάρχης της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας GRU, σύμφωνα με δημοσιεύματα.



Βράβευση του Συνταγματάρχη Ρωμαίου Ρουμελιώτη από τον Α/ΓΕΣ

Bραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Συνταγματάρχης Μηχανικού - Πολεμικής Διαθεσιμότητας (ΜΧ - ΠΔ) Ρουμελιώτης Ρωμαίος, ο οποίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Fontainebleau της Γαλλίας, κατέκτησε την πρώτη θέση στο ομαδικό αγώνισμα της τοξοβολίας, στην κατηγορία ΑμεΑ.



Αίγυπτος: Νεκρός συνταγματάρχης μετά από έκρηξη βόμβας

Ένας συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου σκοτώθηκε και τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα, όταν το θωρακισμένο όχημά τους έγινε στόχος έκρηξης, στη Χερσόνησο του Σινά, σύμφωνα με πηγές ασφάλειας.



Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου - Τραγική φιγούρα η σύζυγός του

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα και συνάδελφοι στον 50χρονο συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, που έχασε τη ζωή του μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.



Αυτός είναι ο συνταγματάρχης που έχασε τη ζωή του στην πτώση του ελικοπτέρου

Ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.