Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πέντε ρούχα που θα σας δείχνουν πιο αδύνατους



Ναι, το ξέρουμε, θα αρχίσετε δίαιτα… από Δευτέρα, ώστε να χάσετε εκείνα τα κιλάκια που πήρατε στις γιορτές. Και, ναι, φυσικά θα πάτε στο γυμναστήριο, μόλις χαλαρώσει λίγο το πρόγραμμά σας με τη δουλειά.

Το καταλαβαίνουμε: η δίαιτα για να χαθούν περιττά κιλά είναι δύσκολη και ενδεχομένως επίπονη. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την κάνετε, αντιθέτως, η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, ενώ το κανονικό σας βάρος θα σας κάνει να αισθάνεστε και να είστε καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι να φύγουν τα περιττά κιλά, δείτε μερικές ενδυματολογικές προτάσεις που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατοι.

1. Καλοραμμένο κοστούμι: ένα κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σας τονίζει και αναδεικνύει «καθαρές» γραμμές και καλύπτει τα περιττά κιλά.

2. Κάθετες γραμμές: μέχρι και ο… Οβελίξ το ήξερε, ότι τα ριγέ ρούχα με κάθετες ρίγες μειώνουν τον όγκο του σώματός μας, απλώς προτιμάμε τις λεπτές γραμμές.

3. Μαύρα ρούχα: ω, ναι, το μαύρο δεν είναι μόνο το χρώμα των goth, αλλά βοηθά να καλύπτουμε ατέλειες και μας δείχνει πιο αδύνατους.

4. Χαμηλοκάβαλα παντελόνια: όσο πιο χαμηλά βρίσκεται η «μέση» του παντελονιού, τόσο λιγότερο πιέζει την κοιλιά μας. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια βοηθούν να μην προεξέχει το στομάχι.

5. Ρούχα με «V»: πέραν το ότι δίνει στην εμφάνισή μας έναν πιο επίσημο τόνο, το «V» βοηθά το ενδιαφέρον αυτού που μας βλέπει να εστιάζεται στο στέρνο μας.

6. Τέλος, καλό είναι να κρατούμε όρθιο το σώμα μας και να μην καμπουριάζουμε.