Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

«Survivor»



Ποιος παίκτης του «Survivor» δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του «Survival»

Για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις προτάσεις που έχει δεχτεί μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μοντέλο και ηθοποιός, θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όπως παραδέχεται στο περιοδικό Down Town και ιδανικά θα ήθελε να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι.



Με «Nomads» απαντά στο «Survivor» ο Ant1

Το αντίπαλον δέος του «Survivor» ετοιμάζεται να βγάλει στο πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν ο ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



Χωρίζονται ξανά σε δύο «στρατόπεδα» οι Έλληνες «Survivor»

Μία ομάδα έγιναν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του ελληνικού «Survivor» για να αγωνιστούν εναντίον των Τούρκων αντιπάλων τους. Μετά την άψογη συνεργασία τους, οι Έλληνες ''Survivor'' χωρίζονται ξανά σε δύο «στρατόπεδα» για να διεκδικήσουν το έπαθλο, στο αγώνισμα που θα προβληθεί την Κυριακή.



Το άγνωστο... «Survivor» που γυρίστηκε στο ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά!

Αντιμέτωποι με την πείνα, παρέα με κοπάδια δελφινιών, ανάμεσα στα χαλάσματα του ιταλικού ναυτικού, συμμετέχοντας σε σκληρές δοκιμασίες, μία από τις οποίες ήθελε να καταναλώσουν και μια κατσαρόλα... πατσά με ολόκληρα αρνίσια κεφαλάκια, βρέθηκαν 20 νέοι, ηλικίας μέχρι 25 χρόνων από πέντε χώρες της Ευρώπης. 
 


Υπουργείο Πολιτισμού: Δεν γυρίζεται «Survivor» στην αρχαία Μεσσήνη

Κατηγορηματικά διαψεύδει το υπουργείο Πολιτισμού τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε γυρίσματα της νορβηγικής δήθεν εκδοχής του τηλεπαιχνιδιού Survivor στο ανακαινισμένο στάδιο της αρχαίας Μεσσήνης.