Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σποτ



Το σπότ για το 1821 της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Παρακολουθήστε ΤΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟ 1821 της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, επ’ αφορμή των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

 



Κωστής Χατζηδάκης: Ζητά από τους ψηφοφόρους την Κυριακή να «κοιτάξουν χαμηλά στο ψηφοδέλτιο»

Έχουν μείνει μόλις λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι βρίσκονται επί ποδός και τα προεκλογικά βίντεο βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα.



Τσίπρας: Υποκρισία και εθνικά ψεύδη της ΝΔ στο Μακεδονικό

Επίθεση μέσω twitter εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Νέα Δημοκρατία αναφορικά με το Μακεδονικό.



Εκλογές 2019: 12ο και 13ο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Δύο νέα τηλεοπτικά σποτ έδωσε την Παρασκευή (28.6.2019) στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, 9 ημέρες πριν τις Εκλογές 2019.
Στην τελική ευθεία για τις Εκλογές 2019 και δύο νέα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το 12ο και το 13ο στη σειρά «ανέβηκαν» στο κανάλι του συνδυασμού στο youtube:

Δείτε το 12ο τηλεοπτικό σποτ:



Ο μικρός Κυριάκος και ο μικρός Αλέξης ετοιμάζονται να τρέξουν σε αγώνα

Ένα απίστευτης έμπνευσης ξεκαρδιστικό σποτ με πρωταγωνιστές τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο, που ετοιμάζονται να τρέξουν στον αγώνα.
Σε κλίμα εκλογών και με πολύ χιούμορ οι δημιουργοί του βίντεο έκαναν εξαιρετική δουλειά για να διαφημίσουν μια σημαντική αθλητική δραστηριότητα στην Κρήτη.



Με δύο νέα σποτάκια «χτυπάει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Το 9ο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Εκλογές 2019 απευθύνεται γι’ άλλη μία φορά «το δίλημμα ανάμεσα σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα κι έφεραν την κρίση και σε εκείνους που την έβγαλαν από τα μνημόνια;».

Στο ίδιο τηλεοπτικό μήνυμα εμφανίζονται εικόνες του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προκατόχου του, πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.