Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σωρρας



Ένοχος ο Αρτέμης Σώρρας για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και άλλα έξι άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης.



Σώρρας: Φοβάμαι για τη ζωή μου στη φυλακή. Τα άγνωστα κρησφύγετα

Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου, εξομολογείται στη Realnews ο Αρτέμης Σώρραςλίγες ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.


Οι πρώτες ώρες του Σώρρα στον Κορυδαλλό

Λίγο μετά τις 16.30 της Πέμπτης πέρασε τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού ο Αρτέμης Σώρρας.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αρτέμης Σώρρας ήταν πάρα πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε στη Ζ' πτέρυγα των φυλακών, στην οποία βρίσκονται όσοι κατηγορούνται για οικονομικές υποθέσεις.



Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης τριών ετών στον Σώρρα

Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.



Οπαδοί του Α. Σώρρα έκαναν πορεία στο κέντρο της Λάρισας

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν πάνω από 500 υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία του φορέα. Αργότερα συνέχισαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.



Ο Σώρρας κάνει...come back με 180 μηνύσεις σε δημοσιογράφους - ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει come back με ένα ηχητικό μήνυμα στο youtube και με το γνωστό πομπώδες στυλ του λέει πως έχει έτοιμες 180 μηνύσεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίες μάλιστα θα κατατεθούν άμεσα.