Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σκι



Ημαθία: Για σκι στα 3-5 Πηγάδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ημαθία βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Νάουσας και σήμερα το πρωί πήγε για Σκι στο Χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών.



Θρήνος στη Βέροια: Σκοτώθηκε 20χρονος αθλητής κάνοντας σκι στα 3-5 Πηγάδια - Επεσε σε βράχια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας, μετά την είδηση πως ένα νέο παιδί από την πόλη μας έχασε τόσο άδικα και απρόσμενα την ζωή του, κάνοντας ΣΚΙ στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια στην περιοχή της Νάουσας.



Για σκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φώτο)

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας βρέθηκε σήμερα  ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρεθίου και πρώην δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βασίλειο Κλώνη.



Κάνουν σκι στο... Μανχάταν: Υπό πολικό ψύχος η ανατολική ακτή των ΗΠΑ - Μισό μέτρο χιόνι στη Νέα Υόρκη!

Σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη εντοπίστηκαν την Πέμπτη τα μεγαλύτερα προβλήματα από τον κυκλώνα - βόμβα χιονιού και το πολικό ψύχος που πλήττει ειδικά την ανατολική ακτή των ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες. 



Η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον 19χρονο Χάρι που πνίγηκε στη Ζάκυνθο (Φωτό)

Γιος παιδικής φίλης της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν ο 19χρονος Harry που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, πριν μερικές ημέρες σε πολυτελές θέρετρο στη Ζάκυνθο. 

Ο 19χρονος Harry Byatt, ο οποίος εργαζόταν ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ελεύθερη κατάδυση.



9 φοιτητές πήγαν για σκι και δεν επέστρεψαν ποτέ! 56 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε κάτι ανατριχιαστικό

Η σκηνή είχε καταστραφεί και ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιος την είχε κόψει με ένα μαχαίρι για να βγει. Αλλά γιατί να τρέξει κανείς μέσα στο κρύο χωρίς μπότες και ζεστά ρούχα; Τα μόνα αποτυπώματα που βρέθηκαν ήταν των σκιέρ. Η ομάδα διάσωσης τα ακολούθησε ελπίζοντας να βρει επιζώντες, αλλά αντί γι’αυτό, ανακάλυψαν κάτι φριχτό.