Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δεν υπάρχει σωτηρία...



Δεν μπορώ σας λέω πνίγομαι ..όταν διαβάζω και μαθαίνω τα νέα που έρχονται σε καθημερινή βάση να μας αποδείξουν πόσο αλητήριοι  είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς. Με την ανοχή μας βέβαια δεν λέω αλλά δεν μας έχουν αφήσει και άλλα περιθώρια.

Η λίστα Λαγκάρντ αποδείχθηκε φιάσκο αφού ούτε στην ουσία έγιναν γνωστά τα ονόματα επίσημα ,ούτε τιμωρήθηκε κανείς για την δήθεν απώλεια της δισκέτας με τα ονόματα που φοροδιέφευγαν. Το χειρότερο από όλα είναι ότι τώρα θα παραγραφεί το αδίκημα όσων βρίσκονται στην λίστα αυτή. Δηλαδή με άλλα λόγια ούτε γάτα ούτε ζημιά. Καθάρισαν και με την λίστα λοιπόν.

Μετά δεν έχουν από πού αλλού να πάρουν και αποφάσισαν να βάλουν κι ένα ευρώ χαράτσι και στα φάρμακα.  Εκεί που όλοι εμείς και κυρίως οι συνταξιούχοι έχουn χάσει το λογαριασμό με τα χαράτσια, μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε χαράτσι σε αυτά που ήδη ακριβοπληρώνουμε.

Την Χρυσή Αυγή νομίζουν ότι την έκλεισαν μέσα με ισχυρά στοιχεία για την ενοχή της για μια σειρά  πραγμάτων. Πανηγύριζαν στα ΜΜΕ και κάθε μέρα βλέπουμε να καταρρέουν όλα όσα οι ανώνυμοι μάρτυρες τους φόρτωσαν και σε λίγο μου φαίνεται δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε όταν συνειδητοποιήσουμε πόσο ήρωες βγήκαν οι κατηγορούμενοι.

Το Γερμανικό δημόσιο απαιτεί το κλείσιμο 22 ελληνικών αεροδρομίων , ποιος ξέρει τι έχει στο μυαλό του για να μας αποδυναμώσει πάλι .

Τα χτυπήματα στην ορθοδοξία έρχονται το ένα πίσω από το άλλο με την Τουρκία να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Ελλάδας και να απαιτεί καθημερινά και εκβιάζει για τα αυτονόητα, (βλ σχολή Χάλκης).

Ωστόσο οι Έλληνες υπουργοί με τις συνοδείες του πάνε κι έρχονται στο εξωτερικό σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ ,για ποιο λόγο τελικά αφού κανένα αποτέλεσμα δεν φέρνουν και χρεώνουν και την χώρα με υπέρογκους λογαριασμούς. Σύντομα θα δείτε τους λογαριασμούς αυτούς να φιγουράρουν και θα πάθετε σοκ.

Κατά τα άλλα τα Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο πλησιάζουν να κάνουν τις πρώτες τους διακοπές και τα ελληνικά δεν άρχισαν ακόμη τα μαθήματα.  Οι πρωτοετείς δεν έχουν ακόμη πει καλημέρα την πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο αλλά οι ελληνικές οικογένειες έδωσαν χιλιάδες ευρώ στα φροντιστήρια για να καταφέρουν τα παιδιά τους να μπουν στα ελληνικά Πανεπιστήμια….

Αυτή η επικαιρότητα που είναι ένα μικρό μέρος της καθημερινότητάς μας είναι σίγουρα αρκετή να βροντοφωνάξει κανείς…

δεν υπάρχει  Σ  Ω Τ Η Ρ Ι Α !!!!