Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Βομβαρδίζουν τους Τζιχαντιστές



Οι αμερικανοί από νωρίς το πρωί με αεροπορικές επιθέσεις  θεωρούν και βομβαρδίζουν τις βάσεις των τζιχαντιστών, κάνοντας παγκοσμίως γνωστή τη διάθεσή τους να τους αποτελειώσουν.

Από την Μαρία Γιαχνάκη

Είναι όμως αποδεδειγμένο ότι οι τζιχαντιστές και αυτού του είδους οι εξτρεμιστικές οργανώσεις δεν αποτελειώνονται με αυτόν τον τρόπο διότι έχουν καταφέρει να είναι αναρίθμητοι και διασκορπισμένοι σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

Ακόμη και στη Ελλάδα υπάρχουν πληροφορίες, λένε, το γνωρίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες, ότι ζουν ανάμεσά μας τζιχαντιστές και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία και ερευνούν προκειμένου να τα καταστείλουν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους αναρωτιούνται που θα τους εντοπίσουν.

Ανταλλάζουν πληροφορίες με δικούς ομόθρησκους, ομοϊδεάτες, αλλά κατά βάθος εχθρούς τους, μήπως και μπορέσουν να βρουν τις «χοάνες» μέσα στις οποίες βρίσκονται.

Ε, λοιπόν, είναι πολύ απλό να εντοπίσει κανείς τα κρησφύγετα αυτών των εξτρεμιστικών στοιχείων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ένα σακίδιο σαν τους καημένους και φτωχούς αλλοδαπούς.

Ας τους ψάξουν στα παράνομα τζαμιά που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και τα πέριξ (ξέρουν αυτοί), στεγασμένα στα υπόγεια πολυκατοικιών και μαζεύονται όταν υποτίθεται ότι πρόκειται να προσευχηθούν.

Η ιστορία με τους τζιχαντιστές και τους εξτρεμιστές που έχουν καταλάβει τη χώρα μας δεν είναι καινούρια.

Εις γνώσιν των αρχών και των υπευθύνων έμαθαν και μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλο στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Εδώ ας ρωτήσουμε και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα των αλλοδαπών