Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σάλος



Αυστραλία: Σάλος από την αποκάλυψη μαζικής σφαγής χιλιάδων αλόγων κούρσας

Έρευνα θα διεξαχθεί στην Αυστραλία για τις μαζικές σφαγές χιλιάδων αλόγων κούρσας που είχαν αποσυρθεί, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για το θέμα και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.



Σάλος με το "Μακεδονία του Ίλιντεν" των Σκοπιανών

Με ένα νέο όνομα στο Σκοπιανό, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας βάζουν νέες διαστάσεις στην διαπραγμάτευσης αποκαλύπτοντας πως προτάθηκε το "Δημοκρατία της Ίλιντεν Μακεδονίας" .



Σάλος με την πανάκριβη τσάντα της συζύγου του Ερντογάν!

Διατείνεται ότι διάγει ταπεινό βίο, κρατά χαμηλούς τόνους και ντύνεται πάντα σεμνά, σύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ. Η ταπεινή, όμως, Εμινέ Ερντογάν δεν μπορεί να κρύψει το πάθος της για τα πλούτη και τη χλιδή.



Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα απαντά για τον αλβανικό αετό

Μεγάλος σάλος ξέσπασε με τη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στη Λισαβόνα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο πόζαρε με τον Αλβανό εκπρόσωπο σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό.



Ιταλία: Πανικός για το βραχιολάκι ελέγχου των εργαζομένων στην Amazon

Έντονη ανησυχία έχει σκορπίσει το «έξυπνο βραχιολάκι» που φέρουν οι εργαζόμενοι της Amazon στην Ιταλία. Το ζήτημα προκαλεί και πολιτικές αναταράξεις, σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας.



Βόλος: Σάλος με mail. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα...

Κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, την περασμένη Κυριακή, με τίτλο «Εμπόριο φρίκης με νεφρούς».