Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Β. Πούτιν έφαγε... τούμπα στο χόκεϊ επί πάγου στο Σότσι



Ο 64χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ξαναδοκιμάσει τις δυνατότητές του στο χόκεϊ επί πάγου, αλλά την Τετάρτη το βράδυ στο παγοδρόμιο του Ολυμπιακού Πάρκου στο Σότσι, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας δεν στάθηκε τυχερός.

Ενώ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε συνάντηση στο οβάλ γραφείο με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Πούτιν μαζί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και τρεις πρωταθλητές του αθλήματος, έπαιξε φορώντας φανέλα με το νούμερο 11 με αντιπάλους μια ομάδα διακεκριμένων Ρώσων επιχειρηματιών.

Το παιχνίδι ήταν φιλικό, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος δεν κατόρθωσε να εντυπωσιάσει το κοινό του καθώς γλίστρησε και έπεσε στον πάγο, όχι μόνο μία φόρα! Πάντως, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, μίλησε σε Αμερικανούς δημοσιογράφους για την «καρατόμηση» του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ο οποίος ερευνούσε τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και μελών της διοίκησης του Αμερικανού προέδρου.

Ο Πούτιν «έφαγε» τούμπα στο χόκεϊ επί πάγου σε αγώνα στο Σότσι

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του CBS News, που τον ρώτησε για την απόλυση του Κόμεϊ και αν αυτή θα επηρεάσει τις σχέσεις των δύο χωρών, ο Πούτιν υποστήριξε ότι η Ρωσία δεν έχει καμία ανάμιξη στο θέμα και είπε: «Η ερώτησή σου φαίνεται πολύ αστεία σε μένα. Μη θυμώσεις μαζί μου. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Ο πρόεδρος Τραμπ ενεργεί ανάλογα με τις αρμοδιότητές του, τους νόμους του και το Σύνταγμα».