Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πτώση



Πτώση F-16 στις Σποράδες: «Ήταν 7 μποφόρ, χρειαζόμασταν 2 ώρες να φτάσουμε» λέει ο καπετάνιος που συνέδραμε στις έρευνες

Στην προσπάθεια διάσωσης του πιλότου του F-16 που κατέπεσε χθες (20/3) το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χαλκιδική και Αλόννησο, κοντά στη νήσο Ψαθούρα κλήθηκαν να συμμετάσχουν και παραπλέοντα σκάφη.



Πώς σώθηκε ο 29χρονος πιλότος του F16

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας κατέπεσε χθες μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή νότια της Χαλκιδικής. Ο 29χρονος πιλότος εγκατέλειψε έγκαιρα το μαχητικό αεροσκάφος προτού συντριβεί, καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτόματης εκτίναξης.



Τραγωδία στη Δάφνη: 17χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή της

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) στη Δάφνη, όταν μια 17χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή της.

 

Από το σοκ, η μητέρα της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.



Ιωάννινα: Άνδρας απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Ένας άνδρας 48 ετών στα Γιάννενα βγήκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.



Κιάτο: 55χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιάτο το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα 55 ετών βρήκε τραγικό θάνατο μετά την πτώση της από μπαλκόνι.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ήταν όμως ήδη αργά.

Τα αίτια του τραγικού συμβάντος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.



Θεσσαλονίκη: 63χρονη γυναίκα έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 8ο όροφο ξενοδοχείου

Τραγωδία σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όταν μια 63χρονη γυναίκα έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 8ο όροφο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι γνωστού ξενοδοχείου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Σαλαμίνος.