Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Προτεραιότητα



Έχουν πάντα προτεραιότητα οι πεζοί;

Συχνά γίνεται λόγος τόσο γύρω από τη συμπεριφορά των οδηγών όσο και των πεζών. Ο κανόνας είναι ένας και θα έπρεπε να είναι απαράβατος, αλλά πολλές φορές παρεξηγείται.



Ο καρκίνος προτεραιότητα στην κατανομή των πόρων Υγείας

Τα κακοήθη νεοπλάσματα αποτελούν βασική προτεραιότητα για την κατανομή των πόρων Υγείας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης του Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).



Die Welt: Τα σοσιαλιστικά ιδεώδη προτεραιότητα για τους πολίτες

Μια παγκόσμια έρευνα  για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Die Welt έδειξε ότι τα σοσιαλιστικά ιδεώδη εξακολουθούν να αποτελούν υψηλή προτεραιότητα.



«Προτεραιότητα» για την κυβέρνηση Τραμπ η σύλληψη Ασάνζ

Η σύλληψη του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ αποτελεί «προτεραιότητα» για την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, διαβεβαίωσε ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς.



Αυξημένα εισιτήρια υπόσχονται ψεύτικη προτεραιότητα στην Ακρόπολη

Η αρμόδια υπηρεσία του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ) διαπίστωσε ότι μέσω της ιστοσελίδας getyourguide.com πωλούνται εισιτήρια για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Αθηνών προσαυξημένα κατά 7 ευρώ, τα οποία έχουν αγοραστεί από ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας.



Μοσκοβισί: Προτεραιότητα για την Ελλάδα η αξιολόγηση

Να κλείσει η β' αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.