Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μιμή Ντενίση: Κάνω δύο δουλειές για να ζω αξιοπρεπώς και παίρνω το 1/3



Η Μιμή Ντενίση σου δίνει την εντύπωση ότι είναι μια γυναίκα high class που δεν λογαριάζει το χρήμα και ζει καλά την ζωή της.

Αυτό συνέβαινε μέχρι πριν μερικά χρόνια, καθώς τώρα με την κρίση που τα θέατρα δεν γεμίζουν τόσο εύκολα, η ηθοποιός έχει αλλάξει τρόπο ζωής και προσέχει που δίνει το κάθε ευρώ. Άλλωστε, δεν θέλει να προκαλεί με αλόγιστα έξοδα και την εικόνα μιας πολυέξοδης γυναίκας.

Μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και με αφορμή τη φετινή της θεατρική παράσταση που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, η Μιμή Ντενίση μίλησε γι΄αυτή την αλλαγή νοοτροπίας στη ζωή της. «Όλους μας έχει επηρεάσει η κρίση. Δεν κάνουμε πράγματα αλόγιστα. Παλιά όταν μπαίναμε στο σούπερ μάρκετ δεν κοιτάζαμε τις τιμές. Τώρα το κάνω. Έχω ένα παιδί που το μεγαλώνω μόνη, πρέπει να πληρώσω το σχολείο του, τα ιδιαίτερα, όλα αυτά που μοιράζονται συνήθως δύο γονείς. Για να κρατήσω ένα καλό επίπεδο ζωής και για μένα και το παιδί μου δουλεύω διπλά, έχοντας το 1/3 των αμοιβών μου. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας και υπάρχουν άνθρωποι σε πιο δύσκολες καταστάσεις.»